Hírarchívum - 2015. április

Devil May Cry 4: Special Edition - pizzás dobozzal

Ötletes gyűjtői kiadást kap a Devil May Cry 4: Special Edition, legalábbis Japánban egész biztosan: a játék limitált példányszámban elérhető változata egy pizzás dobozban érkezik majd!

E3 2015: Idén más lesz a Microsoft-konferencia

A Microsoft, pontosabban Phil Spencer gőzerővel teaseli az idei E3-as konferenciáját, most épp azt hintette el az úriember, hogy készülnek néhány érdekes változtatással a showra...

Drága szezonbérlettel jön a Batman: Arkham Knight

Viszonylag drága lesz a Batman: Arkham Knight szezonbérlete, a félévnyi extra tartalmat magába foglaló pass ugyanis a teljes játék árának kétharmadába, 40 dollárba kerül majd.

PC-re is megjelenik a D4: Dark Dreams Don't Die

Hidetaka Suehiro kalandjátéka annak idején kizárólag Xbox One-ra jelent meg, az erőteljesen rétegjátéknak számító anyag viszont csak a Games with Gold-akcióval együtt tudott szemmel látható letöltésszámot felmutatni.

Jön a Five Nights at Freddy's negyedik része

Szinte tegnap volt, hogy elrajtolt a Five Nights at Freddy's-sorozat, ehhez képest már készül a negyedik része. Erre viszont még várni kell egy kicsit, mert stílszerűen csak halloweenkor fut be.

Kivonul a Konami a New York-i tőzsdéről

A Silent Hills törléséről szóló hírek mellett egy másik Konami-bejelentést is felkapott a sajtó a minap: a cég közölte, hogy kivonul a New York-i tőzsdéről. Durván hangzik? Pedig semmi különös nincs benne.

Frissítve: Arkham Knight - befutott az új trailer

A hétvégén teaselt a Warner Bros., a három új videó egy-egy főbb szereplőre koncentrál, így már biztosnak tekinthető, hogy Azrael, Nightwing és Catwoman is visszatér a Batman: Arkham Knightba.

Rövid életűek voltak a fizetős modok a Steamen

Alaposan felkavarta az állóvizet a Steamen nemrég bevezetett fizetős modok modellje. Úgy tűnik, az ellenzők tábora nagyobbnak bizonyult, a Valve ugyanis ma délelőtt megerősítette, törlik a fizetős modokat.

The Witcher 3 - töltőképernyő nélküli kalandozás

Hiába a The Witcher 3 hatalmas bejárható, változatos, nyílt világa, mégis töltőképernyő nézegetése nélkül tudunk majd az egyes régiók között kalandozni - kivéve, ha a gyors utazás funkciójával szeretnénk ide-oda utazni.

Just Cause 3 - megérkezett az ígért gameplay trailer

Az ígéreteknek megfelelően ma délelőtt befutott a Just Cause harmadik részének első, régóta várt gameplay előzetese. Lesznek itt őrületes akciók, járműves mókázások és persze gigantikus robbanások is.