Hírarchívum - 2015. július

Elképesztő biztonsági hiba a Steamen

Szerencsére már kijavították azt a banális biztonsági hibát a Steamen, mellyel egy felhasználónév segítségével szinte akárkinek az accauntját ellophatták. Ehhez ráadásul semmiféle bonyolultabb informatikai tudásra nem volt szükség.

WWE 2K16 - Terminator jár az előrendelőknek

Idén nyáron Terminator-lázban ég a világ, így nem csoda, hogy a 2K Games is meglovagolja a témát a WWE 2K16-ban. Az új epizód előrendelői ugyanis az Arnold Schwarzenegger által alakított karaktert kapják meg ajándékba.

Nem lesz kooperatív kampány az új Doomban

Bár a Doom pont az a játék, melyben el tudnánk képzelni egy remek kooperatív kampányt, a játék executive producere szerint azonban erre mégsem lesz lehetőség. Ennek ellenére nem kell lemondanunk teljesen a co-op élményekről.

Resident Evil-bejelentés közeleg?

Ezúttal is egy védjegybejegyzés árulta el, hogy nagy eséllyel egy új Resident Evil-játékon dolgozik a Capcom. Egyelőre a címen kívül azonban semmi biztosat nem tudunk, és a Capcom sem kommentálta az esetet.

Metal Gear Solid V - kiszivárgott a térkép

Mint minden játék, a Metal Gear Solid V is meg fogja kapni a saját kis gyűjtői változatát. Ebben a csomagban helyet fog kapni a játék térképe is, melyről idő előtt szivárgott ki egy kép.

Deus Ex: Mankind Divided - változnak a bossharcok

A Deus Ex: Human Revolution leggyengébb részei egyértelműen a főellenfelekkel való harcok voltak. A készítők állítása szerint a folytatásban átgondolták a dolgot, és nem lesznek frusztrálóak a bossharcok.

Ez lenne a Nintendo nagy dobása?

Habár a Nintendo még nem árult el semmi konkrétumot a quality of life-eszközéről, a minap napvilágot látott szabadalmak alapján már lehet némi fogalmunk a konzolgyártó újdonságáról.

Kilenc perc ízelítő az Until Dawnból

Alig egy hónap, és boltokba kerül a Supermassive Games PlayStation 4-exkluzív horrorjátéka, az Until Dawn. A minap érkezett a játékból egy kilencperces gameplay videó, amely az újságíróknak kiadott demót örökíti meg.

Videojátékos vidámparkot épít a Universal?

A hírek szerint videojátékos vidámpark építésébe kezdett a Universal Studios, úgy tudni, a Nintendo címei és a World of Warcraft biztosan jelen lesznek az orlandói létesítményben.

Ilyen lett volna a 4A Games víz alatti lövöldéje?

Jó másfél éve esett be egy csomó concept art, amely arról tanúskodott, hogy a 4A Games és a THQ egy Deep 6 című, víz alatt játszódó FPS fejlesztésébe szeretett volna belevágni. Most már videónk is van a projektről.