Hírarchívum - 2015. szeptember

A Battlefield: Hardline is bekerül az EA Accessbe

Egy Redditre felkerült fotó alapján úgy tűnik, hogy hamarosan újabb játékkal bővül az EA Access felhozatala. Ezúttal is egy friss cím kerül be a kínálatba, méghozzá az idén tavasszal megjelent Battlefield: Hardline.

Már készül az új Wolfenstein-játék?

Idő előtt lelepleződött a Wolfenstein: The New Order folytatása: az egyik szinkronszínész kottyantotta el, hogy már dolgoznak az új epizódon. Természetesen ez nem hivatalos bejelentés.

Halo 5: Guardians - akcióban a Blue Team

Új trailer érkezett a Halo 5-ből, mely igazából a játék második küldetésének az átvezető videója. A trailer mellé a Polygonnak hála egy gameplay is érkezett, melyben ugyanebből a küldetésből nézhetünk meg pár jelenetet.

Kiváló hangulatfokozó a WWE 2K16-hoz

A pankráció szerelmesei tobzódhatnak, hiszen a 2K Sports pazar WWE 2K16-kedvcsinálóval jelentkezett. A sportág apraja-nagyja felsorakozik a gameplay trailerben, az arénákban fergeteges hangulat uralkodik.

Elérhető az Afro Samurai 2: Revenge of Kuma

Mármint az első fejezet, a Volume 1, és csak a PC-s és a PS4-es változat. A Redacted Studios és a Versus Evil akciójátékában hip-hop zenére szabdalhatjuk fel az ellenfeleket egy roppant barátságos főszereplővel.

PS4 - két konzolcsomag is jön a Black Ops 3-mal

A Sony és az Activision megadja a módját a Call of Duty: Black Ops 3 premierjének. Két bundle is érkezik, egy sztenderd és egy Limited Edition - utóbbi egyedi kinézetű, 1 TB-os merevlemezzel szerelt konzolt tartalmaz majd.

Batman: Arkham Knight - mi várható októberben?

A jövő hónapban számos bővítmény lát napvilágot a Batman: Arkham Knighthoz, ezek közül a legfontosabb a Catwoman’s Revenge, amely a történetet folytatja majd a Macskanő szemszögéből. Szó esett a PC-s verzióról is.

Jön a Dragon Age: Inquisition - GOTY Edition

Az Electronic Arts és a BioWare bejelentette, hogy október folyamán érkezik a Dragon Age: Inquisition - Game of the Year Edition, amely az alapjáték mellett az összes eddig megjelent DLC-t is tartalmazni fogja.

Befutott a Street Fighter V gépigénye

A Capcom felfedte, hogy milyen konfigurációra lesz szükségünk a Street Fighter V futtatásához. Semmilyen kihívó követelménnyel nem találkozunk: egy 64-bites Windowson, 6 giga RAM-mal és egy i3-as procival már eldöcög a játék.

Launch traileren a SOMA

Révbe ért a Frictional Games várva-várt horrorjátékának fejlesztése, már megvásárolhatjuk a SOMA-t PC-n és PlayStation 4-en. A premier örömére befutott az utolsó trailer, amitől kiráz a hideg mindenkit.