Hírarchívum - 2016. június

Még idén boltokba kerül a The Guild 3

A Nordic Games kétévnyi hallgatás után formálisan is bemutatta a The Guild-sorozat harmadik felvonását. A folytatás ambiciózus epizódnak ígérkezik, és ha hinni lehet a kiadónak, akkor még az év vége előtt boltokba kerül.

Battlefield - átalakul a kezelőfelület

Ősszel érkezik az első világháborúban játszódó Battlefield 1, a DICE pedig úgy döntött, ideje kicsit átalakítani a szokványos Battlefield-kezelőfelületet. A módosítás érinti a Battlefield 4-et és a Battlefield: Hardline-t is.

Ilyen lett volna a Marvel-féle Daredevil-játék

A törölt játékok dokumentálásával foglalkozó Unseen64 jóvoltából előkerült egy videó, ami a Marvel törölt, nyitott világú Daredevil-játékát mutatja be. A Fenegyerek-adaptáció PlayStation 2-re készült.

Shadow Warrior 2 - befutott az E3-as demó

Kicsit megkésve és kissé váratlanul, de befutott a Shadow Warrior 2 Los Angelesben kiállított E3-as demója. A 21 perces kedvcsinálóban új szörnyeket és fegyvereket is láthatunk.

Uncharted 4 - a héten jön az első DLC

A Naughty Dog egy friss blogbejegyzésben jelentette be, hogy szerdán mutatkozik be az Uncharted 4: A Thief's End első ingyenes többjátékos DLC-je. Új térképet, fegyvereket, boostereket és javításokat is kapunk.

Regények mesélik el az új Mass Effect előzményeit

A magyar fordításról ugyan még nem kaptunk információkat, de az biztos, hogy indul egy Mass Effect-regénysorozat, amely az eredeti trilógia és a jövőre megjelenő Andromeda közötti eseményeket hivatott elmesélni.

God of War - nézd meg a demót kommentárral is!

Az új God of War az idei E3 egyik legnagyobb bejelentése volt, és szerencsére a demó láttán is elégedetten csettinthettünk. Most érdemes megnézni újra, annál is inkább, mert épp a Sony Santa Monica fejlesztői kommentálják a látottakat.

Így szövetkezett volna a Microsoft a Nintendóval

Habár ismert tény, viszonylag keveset tudunk arról, hogy a Microsoft eredetileg nem egyedül, hanem a Nintendo, majd a Sony oldalán szeretett volna belépni a konzolpiacra.

A HTC Vive-val is játszhatók az Oculus Rift-játékok

Bár az Oculus mindent megpróbált, hogy ellehetetlenítse, végül a közösség nyomására megtűri azt az alkalmazást, amivel a HTC Vive-val is játszhatók az Oculus Rift-exkluzív játékok.

Az eredeti szinkrongárdával jön a Gwent-játék

Még a fejlesztőket is meglepte, mennyi időt öltek a játékosok a Gwentbe, úgyhogy a számok láttán nem volt nehéz meghozni a döntést: ebből különálló játékot kell készíteni. Eddig ígéretesen fest a projekt.