Hírarchívum - 2017. december

Kiegészült a Superhot

Mind Control Delete címmel megkapta első komolyabb kiegészítőjét a Superhot. Az alapvető játékmechanikát még tovább csavaró bővítmény egyelőre csak PC-n érhető el, Early Access-formában.

Státuszjelentés a Beyond Good & Evil 2-ről

Az idei E3-on újra bemutatkozott Beyond Good & Evil 2 megjelenése még ugyan nagyon messze van, de legalább a Ubisoft Montpellier igyekszik rendszeresen tájékoztatni a rajongókat a fejlesztés menetéről.

Switch-re költözik az Outlast-sorozat

Meglepően bőbeszédű Facebook-bejegyzésben jelentette be a Red Barrels, hogy biztosan folytatást kap az Outlast, az első két rész jön Nintendo Switch-re, továbbá egy, a játék univerzumában készülő másik projekten is dolgoznak már.

Jurassic World: Bukott birodalom - itt az első trailer

A Universal Pictures mindent megtett annak érdekében, hogy az elmúlt napok a Jurassic World folytatásától, a Bukott birodalomtól legyenek hangosak. Az első trailer azonban mintha nem szólna ekkorát.

TGA 2017: A Zelda lett az év játéka

Egy fontos hírünk maradt még a The Game Awards kapcsán, következzen az esemény idei díjazottjainak listája! Az év játéka a The Legend of Zelda: Breath of the Wild lett a szavazatok alapján.

TGA 2017: Márciusban jön a Sea of Thieves

Egy új trailer társaságában jelentette be a Microsoft a Sea of Thieves napra pontos megjelenési dátumát. A Rare játéka különleges élményt ígér, a barátainkkal közösen tapasztalhatjuk meg, milyen a kalózok élete.

TGA 2017: Fade to Silence - harc a hideg ellen

Új túlélőjátékot mutatott be a THQ Nordic és a Giana Sisters-sorozatot jegyző Black Forest Games. A készítők szerint a Fade to Silence új színt visz a műfajba, a hideg elleni küzdelem sosem volt még ennyire élethű.

TGA 2017: Új előzetest kapott a Metro Exodus

A korábbi ígéreteknek megfelelően a Metro Exodus is kapott egy kedvcsinálót a The Game Awardson. Hősünk, Artyom a jégbe fagyott senkiföldjén portyázik, és láthatóan nagyon egyedül van.

TGA 2017: Gameplay traileren a GTFO

Megkapta az első gameplay trailerét a Payday atyjának új játéka, a GTFO. Természetesen itt is a kooperatív mód kapja a főszerepet, ám ezúttal egy föld alatti komplexumba törünk be, és szörnyek hada vadászik ránk.

TGA 2017: Kilép az Early Accessből a PUBG

A PlayerUnknown's Battlegrounds fejlesztői bejelentették, hogy a korábbi ígéretükhöz híven még idén kilép az Early Accessből a játék PC-s változata. Az új pálya is kapott egy kedvcsinálót.