Hírarchívum - 2017. március

ShadowBreak - mesterlövészes mobiljáték a Ubitól

Vadonatúj Tom Clancy-játékot jelentett be mobilokra a Ubisoft. A multira fókuszáló ShadowBreakben egy elit mesterlövészt irányítunk, aki a csapatát terelgetve számolhatja fel az ellenség bázisát. Itt a bemutatkozó előzetes!

Prey - Morgan Yu különleges képességei

Bő egy hónap van hátra a Prey megjelenéséig, így a következő időszakban még több látnivalóra számíthatunk az Arkane játékáról. A legújabb trailer főhősünk különleges képességeit veszi sorra.

Megvan az Inner Chains dátuma

A Telepaths Tree horrorjátékában hátborzongató biomechanikus lények törnek az életedre egy olyan bolygón, ahol a természet visszavette azt, ami mindig is az övé volt. A készítők elárulták az Inner Chains megjelenési dátumát.

Star Wars: Battlefront II - két hét múlva leleplezés!

Az Electronic Arts formálisan is bejelentette a Star Wars: Battlefront II-t: megnézhetjük a játék logóját, és már azt is tudjuk, hogy az első trailer április 15-én, a Star Wars Celebration apropóján érkezik.

HWSW: Bemutatkozott a Galaxy S8-széria

Jókora kijelzőkkel, mégis normál méretű készülékházzal, száműzött fizikai home gombbal és asztali dokkolóval tenné jóvá a Galaxy Note 7-fiaskót a Samsung. A cég leleplezte Galaxy S8 és S8+ csúcstelefonjait, és nagyot guríthat a piacon.

Itt vannak a PlayStation Plus áprilisi ajándékai

Jövő hét kedd már áprilisra esik, így itt volt az ideje, hogy a Sony leleplezze a következő havi PlayStation Plus-játékokat. A már bejelentett Drawn to Death mellett többek között az Alien Rage is helyet kapott a listán.

Mozgásban a Climax Studios szörfös játéka

Gameplay jelenetekkel teli trailer érkezett a Climax Studios szörfös játékához, a Surf World Serieshez. A videóban megismerkedhetünk a játékmenet alapjaival, valamint a testreszabhatóságot is szemügyre vehetjük.

Részletek a Secret World Legendsről

Február végén jelentette be a Funcom, hogy újraindítja a The Secret Worldöt, mely változat most meg is kapta az új címét. A zárt béta mától elérhető, a teljes változat pedig még tavasszal befut.

Blogajánló: Páncélba zárt szellem - a '95-ös anime

Holnap debütál a mozikban a Páncélba zárt szellem feldolgozása Scarlett Johansson főszereplésével. BrotherGeri nevű blogírónk volt olyan kedves, és írt egy remek kritikát az eredeti '95-ös animéről.

Mindenki számára elérhető a Battlefiled 1 új DLC-je

A Battlefield 1 első DLC-je egy ideje már elérhető a premiumosok számára, mostantól azonban a szezonbérlettel nem rendelkező játékosok is megvásárolhatják a They Shall Not Passt.