Hírarchívum - 2017. április

Megvan a The Golf Club 2 dátuma

A zajos sikert aratott első rész után nem volt kérdéses a folytatás, ráadásul már nyáron megkapjuk a The Golf Club 2-t. A HB Studios a rajongók kívánságait vette figyelembe a fejlesztéskor, még jobb közösségi élményben lesz részünk.

Zombimód is lesz a Call of Duty: WWII-ben

Tegnap este végre lehullt a lepel a Call of Duty: WWII-ről, és a Sledgehammer Games megerősítette, hogy kooperatív zombimódot is tartalmaz majd a játék. Az első teaser kép szerint visszatérnek a náci élőholtak! Hurrá!

Observer - horror és őrület az aluljárókban

A Layers of Fear fejlesztői egy cyberpunk horrorjátékon dolgoznak manapság. Az Observerben egy olyan rendőrt irányítunk, aki különféle augmentációkkal beférkőzhet a nagyváros bűnözőinek elméjébe. De amit ott talál, az igen durva.

Augusztusban jön A Katedrális játékadaptációja

Azt már eddig is tudtuk, hogy nyáron érkezik Ken Follett: A katedrális című regény játékadaptációja, de most a Daedalic Entertainment pontosított a dátumon. Augusztusban lesz a premier, egy nagy adag screenshottal hangolódhatunk.

Már idén a Vivendié lehet a Ubisoft?

A legújabb szóbeszédek szerint a Vivendi már ebben az évben felvásárolhatja a Ubisoftot. A médiaóriás már most a részvények 25 százalékát birtokolja, és ha így halad, többségi tulajdonossá válhat.

Itt az Alien: Covenant előzményfilmje

A The Crossing című hivatalos rövidfilmből végre kiderül, mi történt Dr. Elizabeth Shaw-val és a szintetikus Daviddel a Prometheus eseményei után. Tegnap lezajlott a nemzetközi Alien-nap, és végre okosabbak lettünk.

Gran Turismo Sport - bemutatkoznak a Porschék

A hónap közepén jelentette be a Sony, hogy a Gran Turismo Sportban is vezethetjük a német autógyár csodáit. A legújabb, 4K felbontású előzetesben két Porsche 911 GT3 RS csap össze a Nordschleife aszfaltján.

Traileren a Final Fantasy XII: The Zodiac Age

Júliusban érkezik a Final Fantasy XII remaster-változata PS4-re, a Square Enix pedig remekül halad a munkálatokkal, most beleleshetünk a jelenlegi verzióba. Bemutatkozik Ivalice város mágiákkal és léghajókkal.

Danger Zone - a Burnout volt alkotóinak új játéka

A Burnout korábbi alkotóiból álló Three Fields Entertainment legújabb játéka, a Danger Zone a Burnout 3: Takedown Crash jól ismert játékmódja előtt tiszteleg. Odabent képeket és információkat is találtok róla.

Forza Horizon 3 - májusban jön az új kiegészítő

A tavaly év végén megjelent Blizzard Mountain kiegészítő után most májusban debütál a Forza Horizon 3 második expanziója. A Hot Wheels gyerekkorunk legszebb autós emlékeit idézi majd fel.