Hírarchívum - 2017. június

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Aggodalomra semmi ok, június végén is lesz mivel játszani! Szokásunkhoz hűen ezúttal is összegyűjtöttük a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket összegző listánkat, csekkoljátok!

A Star Fox 2-vel jön a SNES Mini

A Nintendo az E3 utánra tartogatta a régóta pletykált bejelentést: idén ősszel érkezik a SNES Mini, ráadásul egy ki nem adott játék, a Star Fox 2 is fel lesz telepítve rá. A dobozban ezúttal két kontroller bújik meg.

Inhumans - megvan a premier időpontja

Megérkezett az Inhumans alapján készülő sorozat első plakátja, ezzel együtt pedig a premier pontos időpontjára is fény derült. A korábbi híreknek megfelelően szeptemberben indul a buli, az első két részt mozikban is meg lehet nézni.

Sega Forever - gyúrnak még egy kicsit rajta

Nem mindenki fogadta örömmel a Sega klasszikusainak mobilos újrázását. Sokan technikai problémákra panaszkodnak, másoknak a játékfelhozatallal volt problémájuk - a kiadó most válaszolt nekik.

Final Fantasy XV - Prompto első tizenöt perce

Holnap válik letölthetővé a Final Fantasy XV második sztorikiegészítője. Most megnézhetitek a DLC első tizenöt percét, utána pedig nyomás letölteni az új frissítést, ami szabadon engedi Regaliát!

Brit toplista: visszatért az élre a GTA V

A múlt hét újoncai nem zavartak sok vizet, a szokásos slágercímek küzdöttek az első helyekért. Habár visszaestek az eladásai, így is a Grand Theft Auto V lett a brit toplista legutóbbi aranyérmese.

Steamen is megjelenik a Quake Champions

Az id Software megerősítette, hogy a Steamen is elérhető lesz a Quake Champions. A Bethesda.net-fiókot ekkor sem ússzuk meg, de legalább nem kell külön klienst telepítenünk a játékhoz.

Egy óra a Kingdom Come: Deliverance-szel

A Warhorse Studios nemrégiben egy livestreamben hosszabban is bemutatta a Kingdom Come: Deliverance E3-as demóját, így most több mint egy órán át mozog a realisztikus középkori szerepjáték.

A Square Enix elégedett a Denuvóval

A kiadók általában mereven elzárkóznak a Denuvóval kapcsolatos véleménynyilvánítástól, de nem úgy a Square Enix! A japánok elégedettek az osztrák Anti-Tamperrel, egyre több PC-s címet adnak el.

Ilyen a Theater mód az évfordulós Night Trapben

A kilencvenes években hódító, élőszereplős betétetekkel tarkított Night Trap felújított változata hamarosan napvilágot lát. A készítők némi extrával is kedveskednek a 25th Anniversary Edition leendő tulajdonosai számára.