Hírarchívum - 2017. augusztus

HWSW: Visszatért a Samsung Galaxy Note-széria

Tavalyi fiaskója után ismét él és virul a Samsung Galaxy Note-sorozata, a Note 8 csúcsmodell minden tekintetben az abszolút csúcsot kínálja, az árcédulát azonban csak erős idegzetűek nézzék meg - írja nagytestvérünk, a HWSW.

GC 2017: Nézzünk bele a Star Fox 2-be!

Ritka, hogy egy retro játékból újat tudjunk mutatni, mivel azonban a Star Fox 2 sosem jelent meg hivatalosan, érdemes lehet átfutni a GameSpot hétperces gameplay videóját.

GC 2017: Need for Speed: Payback próbakör

Az idei Gamescomon a számos meglepetés mellett sajnos csalódásból is bőven kijutott. Az egyiket az idei E3-on bemutatott Need for Speed: Payback szolgáltatta, ami nemcsak a videókon, de sajnos a gép előtt ülve sem tűnt telitalálatnak.

VR-panírozással tanulnak a KFC alkalmazottjai

Legalábbis állítólag, mert az ötlet marketingfogásnak is remek. Akárhogy is, az Oculus Rifttel játszható a The Hard Way egy olyan virtuális szabadulószobába zár minket, ahonnan csak a panírozás kitanulásával juthatunk ki.

GC 2017: Shadow of War - szembejött egy balrog

A GameSpot csapata új gameplay videót lőtt a Middle-earth: Shadow of Warról. A közel félórás felvétel egyik főszereplője az a balrog, akit az orkok szabadítanak rá Talionra és így ránk, a játékosokra.

GC 2017: Az új Super Mario a kiállítás legjobbja

Kihirdették a Gamescom szokásos díjátadójának győzteseit, összesen huszonhárom kategóriában versenyezhettek egymással a kiadók-fejlesztők, illetve a játékaik. A kiállítás legjobbja a Super Mario Odyssey lett.

GC 2017: Összeállt az FFXV és az Assassin's Creed

A Ubisoft és a Square Enix a kölni rendezvény kapcsán elhintette, hogy partnerséget kötöttek egymással, így a Final Fantasy XV-játékosok egy csomó Assassin's Creed témájú tartalmat kapnak hamarosan.

GC 2017: Ilyen lesz a definitív Age of Empires

A Gamescomon a Microsoft bejelentette az RTS negyedik részét, de azért ne feledkezzünk meg a húszéves előd felújított változatáról sem. Most 14 percig mozog az Age of Empires: Definitive Edition.

Fortnite - látnivalók a Survival módról

Ahogy azt már a hét elején megírtuk, a jövő héten érkezik a Survive the Storm mód, amely hagyományos túlélőmóddal bővíti a Fortnite felhozatalát. Most végre belenézhetünk a kooperatív mókába egy rakás kép mellett.

GC 2017: Befutott a Metroid: Samus Returns trailere

Hét év után végre új Metroid-játékkal jelentkezik a Nintendo. A Metroid: Samus Returns a Game Boyra megjelent Metroid II remake-je lesz 3DS-en, ennek ellenére egy csomó újdonságot kapunk a pénzünkért.