Hírarchívum - 2018. február

Megjelenés előtti előzetest kapott a Gravel

A Milestone ezúttal az off-road versenyzés szerelmeseinek igyekszik kedvezni legújabb, most megjelent versenyjátékával, a Gravellel. A premier alkalmából befutott az ilyenkor szokásos premier előtti utolsó előzetes is.

Végre PC-n is elérhető a Chrono Trigger

Több mint két évtizeddel a SNES-megjelenés után végre számítógépeken is játszhatóvá vált minden idők egyik legjobb JRPG-je, a Chrono Trigger, aminek a mostani kiadása tartalmaz némi újdonságot is.

Méretes demót kapott a Yakuza 6

A korábbi ígéreteknek megfelelően a minap befutott a Yakuza 6: The Song of Life kipróbálható változata. Persze nem árt felkészülni a letöltésre, a demó mérete ugyanis a teljes játékokéval vetekedik.

Változtatással reagál az ESRB a loot box-botrányra

A jövőben minden játék dobozán feltüntetik az "ingame vásárlás" címkét, ha az lehetővé teszi, hogy pénzt költsünk a játékon belül. A korhatár-besorolásért felelős szerv a loot box-botrány nyomására döntött a változtatás mellett.

Nintendo Switch-re is megjelent az Outlast

Meglepetést kaptak a Nintendo Switch-tulajok ma délután, az imént ugyanis minden különösebb előzmény nélkül felkerült az eShopba az Outlast című horrorjáték és az előzményeket elmesélő kiegészítője.

Csúszik a következő Pókember-mellékág

Miközben Pókember a Marvel moziverzumában vendégeskedik, a Sony saját Pókember-univerzum építésébe kezdett - a hivatalos álláspont szerint a derék hálószövő nélkül. Így kaphat majd saját filmet Fekete Macska és Silver Sable is.

Amikor az ArmA III-at vágják be az esti hírműsorba

Ismét megviccelte egy videojáték a tévéseket, ezúttal az orosz Channel One TV hírműsorába vágtak be egy be rövid jelenetet az ArmA III-ból, hogy a szíriai helyzetet illusztrálják vele.

Mérföldkőhöz érkezett a The Witcher TV-sorozat

Alakul a májusban bejelentett Netflix-féle The Witcher-sorozat. Az író, Lauren S. Hissrich a hétvégén befejezte a pilot epizód forgatókönyvét, amire ha az illetékesek rábólintanak, nagyot léphet előre a projekt.

Negyven év után visszatért a Night Driver

Mobiljátékként támadt fel az Atari 1976-ban megjelent klasszikusa, a Night Driver. A játékmenet magva nem változott: neonfénnyel megvilágított autópályán kell száguldoznunk - az egészről süt a nyolcvanas évek hangulata!

Elindult a Hellbound zárt bétatesztje

Ha a kilencvenes évek FPS-ein nevelkedtél, bizonyára jó néven veszed, hogy néhány fejlesztő még lát fantáziát a régivonalas stílusban. A Quake, a DOOM és a Duke Nukem 3D utódjának zárt bétatesztje már kezdetét vette.