Hírarchívum - 2018. március

Egy darabig ingyenesen játszható a Hitman: Sniper

Mérföldkőhöz érkezett a mobilos Hitman: Sniper, ezért a készítők a következő napokra ingyenesen hozzáférhetővé tették a játékot. A Sniper Challenge kistestvérében a 47-es ügynök mesterlövész-puskáját kell ügyesen forgatnunk.

Egérrel csalnak a mobilos PUBG-ben

Leleményes játékosok viszonylag egyszerű módot találtak a csalásra a mobilos PlayerUnknown's Battlegroundsban: az érintőkijelző helyett egérrel és billentyűzettel irányítják a játékot.

HWSW: Itt az új Apple-gazdaságos iPad

Erősebb hardvert és ceruzatámogatást hozott az Apple új belépő táblagépe, miközben idehaza számottevően csökkent a készülék ára. Már bruttó 117 ezer forintért hazavihető, írja nagytestvérünk, a HWSW.

Deathgarden - új játék a Dead by Daylight alkotóitól

Új játékon dolgoznak a Dead by Daylight alkotói, melyről egy teaser segítségével rántották le a leplet. Ráadásul a játék fejlesztése már kései fázisban lehet, mivel jövő héten kipróbálható lesz a PAX Easten.

Egy ideig ingyenes a Spec Ops: The Line

A Humble Bundle jóvoltából újabb ingyenes játékot zsebelhetnek be a PC-s rajongók. A korlátozott ideig elérhető akció keretében ezúttal a Yager korábbi sikercíme, a Spec Ops: The Line lett a szerencsés.

Előzetest kapott az xboxos Hellblade

A hét elején érkezett hivatalos leleplezés mellé sajnos semmilyen látnivaló nem érkezett, de a Ninja Theory most pótolta ezt a hiányosságot, így befutott az Xbox One-ra költöző Hellblade: Senua’s Sacrifice első előzetese.

Nyáron jelenik meg a MotoGP 18

A Milestone és a Dorna Sports hivatalosan is megerősítette, hogy idén nyáron sem maradunk virtuális motoros száguldozás nélkül. A MotoGP 18 a teljes idei szezont kínálja majd a rajongóknak.

Feliratos traileren a Westworld második évada

Alig egy hónapot kell már csak várnunk a Westworld második évadára. Az HBO sorozata április 23-án folytatódik; kaptunk is egy magyar feliratos előzetest, ami megalapozza a hangulatot.

Dátumot kapott a PS4-es Guns of Icarus - Alliance

A nagysikerű steampunk játék május elsején végre ellátogat a Sony konzoljára is, sőt, számos egyedi és innovatív keresztplatformos újítást is tartalmazni fog. Ha minden jól megy, talán életet lehelhet a steames verzióba is.

Sea of Thieves - furcsaságok PC-n

A Digital Foundry átvizsgálta a játék Windows 10-es verzióját, és számos érdekes tulajdonságra derítettek fényt. Ezek legtöbbje a PC-s tábort több ponton is negatívan érinti, mind grafikai beállítások, mind teljesítmény szempontjából.