Hírarchívum - 2018. június

Az akcióhoz igazodik a Devil May Cry 5 zenéje

A démonok mesteri szeleteléséhez a legepikusabb zene dukál! A játék producere, Michiteru Okabe elárulta, hogy minél stílusosabban forgatjuk majd a Red Queent, annál ütősebb lesz harc közben a játék zenéje.

Társasjáték lehet a Binding of Isaac: Four Souls?

Kezd kirajzolódni Edmund McMillen következő agymenése. A The Binding of Isaac atyja újabb titkolózós Twitter-posztokban mesélt a következő játékáról, amely a The Binding of Isaac: Four Souls címet kapta.

Nintendo Labóval is játszható a Mario Kart 8 Deluxe

Nem kell a sima Joy-Conokkal beérni a versenyzés során, ha otthon csücsül a Nintendo Labo Variety Kitje. Mostantól a saját kartonkormányunkkal ülhetünk a rajtvonalhoz a Mario Kart 8 Deluxe-ban.

Újabb teaseren az Overwatch következő hőse

A Blizzard Overwatch-csapata egy újabb jókora bejelentésre készül. Twitteren már az előző héten belengették a következő karakter érkezését, s most mozgás (egész pontosabban gurulás) közben is láthatjuk azt.

Launch traileren a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Multiplatformosodott a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Kerek egy évvel a PS4-es megjelenés után végre a PC-sek, Xbox One-osok és a switchesek is kipróbálhatják a klasszikus platformert. A Nintendo-portot külön launch trailer vezeti fel!

Itt a The Awesome Adventures of Captain Spirit

Az E3-as bejelentése után alig két héttel máris játszható a Life is Strange-univerzum mellékága, a The Awesome Adventures of Captain Spirit. A Dontnod egyrészes történetét mindenki ingyenesen letöltheti!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Viszonylag sűrű játékfelhozatallal zárul a június, de annyi baj legyen, legalább lesz mivel játszanunk, ha megint rosszra fordulna az idő. A hét fő attrakciója a The Crew folytatása, ahol már a földön, a vízen és a levegőben is versenyezhetünk.

Végre vadonatúj motort kapnak a Telltale-játékok

A Variety értesülései szerint a Telltale Games hosszú évek után hamarosan végleg lecseréli az évek során elavult Telltale Toolt és végre átállnak egy modernebb engine-re, a Unityre.

Magyar felirattal jön a Pókember-játék

A magyarországi Sony a PlayStation Magyarország Facebook-oldalon hivatalosan is megerősítette, hogy folytatódik a PS4-játékok magyar feliratos megjelenése, így a God of War és a Detroit: Become Human után a Spider-Man is honosítást kap.

Xbox One - hamarosan billentyűzettel és egérrel?

Nem először lehet arról hallani, hogy a Microsoft hamarosan hivatalosan is elérhetővé teszi Xbox One-on a billentyűzet és az egér támogatását, de most úgy tűnik, nagyon közel van a megoldás, amit valószínűleg a Razer fog biztosítani.