Hírarchívum - 2018. július

Két hétig PS Plus nélkül is játszható a GTA Online

A Rockstar Games azzal ünnepli az After Hours frissítést, hogy két hétig PlayStation Plus-előfizetés nélkül is játszhatunk a GTA Online-nal. A frissítéssel saját nightclubokat üzemeltethetünk, mentorunk pedig Gay Tony lesz.

Sztoritraileren az Immortal: Unchained

A Toadman Interactive akció-szerepjátéka lényegében egy külső nézetes shooter, amit a Dark Souls játékmenetével bolondítottak meg. Hősünknek egy világméretű kataklizmát kell megállítania a legújabb sztoritrailer szerint.

Bemutatkozik a Hellblade VR Edition

A Ninja Theory igyekszik minden lehetőséget kisajtolni a Hellblade: Senua’s Sacrifice-ból, így a mai napon bemutatkozott a játék VR-kiadása, ami HTC Vive-ra és Oculus Riftre jelenik majd meg.

Switchre költözik a Salt and Sanctuary

Hamarosan vadonatúj otthonra lel a Ska Studios legújabb 2D-s kalandja, a Salt and Sanctuary, ami egyértelműen a Dark Souls oldalnézetes reinkarnációja. A játék ezúttal a Nintendo hibridkonzoljára tart.

HWSW: Elérhető a Valve Discord-versenytársa

Teljesen újraszabott csevegőfelülettel érkezik a Steam-kliens mai frissítése. A Steam Chat végre kilépett az ICQ-korszakból, így komoly kihívója lehet majd a mai modern alternatíváknak, köztük a Discordnak is.

Felturbózva tér vissza a Forsaken

A januári szóbeszédek után a Nightdive Studios hivatalosan is megerősítette, hogy a Turok után a '90-es évek egy másik klasszikus akciójátékát, a Forsakent is felturbózzák és újra piacra dobják.

Darksiders III - Fury ismét odacsap

Folytatódik az IGN First Darksiders III-videósorozata, amiben ismét a harmadik felvonás főhőse, a tüzes Fury és akciózása kapja a főszerepet. A videóból egyébként az is kiderül, hogyan jutunk hozzá lángoló alteregónkhoz.

Black Ops 4 - nem lesz panasz a grafikai opciókra

Úgy tűnik, tényleg nem csak egy sufniportot kapnak majd a Call of Duty: Black Ops 4 PC-s játékosai. A Master Race számára Ultra Wide-támogatással, 4K felbontással és FOV-csúszkával érkezik majd a Treyarch lövöldéje.

Dokumentumfilmet kapott a Kingdom Come

A Gameumentary egy teljes órás dokumentumfilmet forgatott a Kingdom Come: Deliverance fejlesztőivel. Ha kíváncsiak vagytok a cseh Warhorse Studios sikertörténetére, akkor csak ajánlani tudjuk a videót!

Napi kétmillió dollár bevételt hoz a Fortnite mobilon

Hiába van szó free-to-play címről, a Fortnite így is a világ egyik legjobban profitáló játéka. A becslések szerint naponta átlagosan kétmillió dollárt hoz az Epic battle royale-programja mobil készülékeken.