Hírarchívum - 2019. március

Így alakul a WoW: Classic lootrendszere

A World of Warcraft eredeti, kissé archaikus lootrendszere némi változtatáson esik át az idén nyáron érkező Classic megjelenésekor. Kevésbé kell félnünk a ninja looterektől és könnyebb dolga lesz a raid leadereknek is.

Két új Switch-modell érkezhet az idén

Az elmúlt év végi pletykákat a The Wall Street Journal értesülései is megerősítik, most már meglehetősen biztosnak tűnik, hogy nem egy, hanem rögtön két vadonatúj Switch-modell is be fog futni az idén.

Apex Legends - újabb hősről árulkodnak a nyomok

A nyomok, melyeket a Sony hagyott hátra a játék hivatalos leírásában a PlayStation Store felületén. Ezek szerint a napokban elrajtolt első szezonban Octane mellett egy másik új karakter is befuthat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten jócskán el leszünk eresztve vadonatúj játékokkal, és szinte minden platformon több izgalmas címnek örvendhetnek a játékosok. Sőt, még a mozikban is érdekes premierekre számíthatunk!

RTX-támogatást kap a Shadow of the Tomb Raider

A Square Enix, az Eidos Montréal és a Crystal Dynamics alkotása eddig sem bánt kesztyűs kézzel a számítógépekkel, de a legújabb frissítése után tényleg az utolsó csepp erőt is kinyüstölhetjük vele masináinkból; jönnek az RTX-funkciók.

Kétéves a PUBG

A PUBG Corp. egy ingyenes játékon belüli sapkával és egy évfordulós ünnepi videóval köszöni meg a játékosoknak azt a hatalmas támogatást, mellyel a megjelenés óta eltelt két évben ajándékozták meg a játékot.

Akcióban a Yoshi’s Crafted World

Egy új Nintendo Minute-videónak hála eddig még nem látott felvételekkel gazdagodhatunk a napokon belül érkező Yoshi’s Crafted World co-op kalandokat is kínáló állati királyságából.

Apex Legends - az összeomlás a múlté

Sűrű hetet tudhat maga mögött az Apex Legends; az elmúlt napokban végre bemutatkozott az új karakter, Octane és elrajtolt a Battle Pass is. Emellett természetesen a technológiai háttérről sem feledkeztek meg a fejlesztők.

Az eredeti zeneszerzővel erősít a Bloodlines 2

Mint az mostanra már köztudott, egy új epizóddal fog visszatérni a Vampire: The Masquerade - Bloodlines, mely nem csak atmoszférájában, de hangzásvilágában is hű lesz az eredeti klasszikushoz.

GDC 2019: Dead Cells - túl az egymillión

A Game Developers Conference során a játék vezető dizájnere, Sébastien Bénard megerősítette, hogy roguelike metroidvania Dead Cells hivatalosan is átlépte az egymillió értékesített példányszámot.