Hírarchívum - 2019. szeptember

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ismét izgalmas hétre virradt, ugyanis a következő napokban akad minden, ami csak szem-szájnak ingere; izgalmas kiegészítők, remek felújított játékok, és persze a Ubisoft Ghost Recon: Breakpointja is elrajtol.

PC-ről is nyomhatjuk a Call of Duty: Mobile-t

A GameLoop hivatalos bejelentése szerint a módosított Android-emulátoruknak hála a játékosok már a megjelenés napjától billentyűzettel és egérrel eshetnek neki a Call of Duty: Mobile-nak - akár PC-ről is.

Itt nézd vissza a Minecon 2019-et!

A tegnapi Minecraft-expó több érdekes bejelentést is tartogatott, melyekről az alábbiakban olvashattok; új civilizációval és két új környezettel bővül a Minecraft, illetve hamarosan érkezik a Minecraft Earth is.

Cuphead - mostantól már a Teslákban is

Megérkezett a Tesla-autók legújabb rendszerfrissítése, mely számos újdonsággal teszi szórakoztatóbbá az autóban töltött időt. A frissen debütált Spotify mellett újabb videojátékoknak is helyet szorítottak benne.

Látványos nyitányt kapott a Minecraft: Dungeons

És hozzá még egy friss gameplay felvételt is. Nagyot ment a Minecon 2019-es rendezvényén a Minecraft világában játszódó Diablo-klón, mutatjuk is a friss érdekességeket.

GoldenEye 25 - befutott az első gameplay

Egy újabb lépcsőfokkal kerültünk közelebb a legendás GoldenEye 007 rajongói készítésű remake-jének megjelenéséhez, melyet a fejlesztés során először végre akció közben is megtekinthetünk.

Újra a valóságban száguld a Need for Speed

Úgy látszik, hogy a Vladislav Chekunov névre hallgató YouTubernek jókora hírnevet hozott a valóságban leforgatott Need for Speed-videója, olyannyira, hogy ezúttal egy komplett gyorsulási versenyt feldolgozó második résszel jelentkezik.

Project Resistance - így fest egy teljes meccs

Korábban már egy-egy pillanat erejéig belenézhettünk a Project Resistance játékmenetébe, most viszont 10 percig, vágatlanul követhetjük, hogy hogyan is fest a Resident Evil-széria következő mellékága.

Újabb játékokkal bővül a PlayStation Hits kínálata

Ha fixen alacsony árú, remek játékok után vadásztok, akkor nem lőhettek mellé a PlayStation Hits válogatásával. Most hét újabb cím csatlakozik ehhez a kínálathoz, köztük pedig találtok néhány kihagyhatatlan darabot is!

Megérkezett a Dauntless első expanziója

A Phoenix Labs szörnyvadászós játéka elhagyta a korai hozzáférés stádiumát, a hivatalos megjelenéssel pedig magával hozott egy jókora frissítést is. Lássuk, hogy mit ígér az Aether Unbound!