Hírarchívum - 2019. szeptember

Megvan az Obi-Wan Kenobi-sorozat rendezője

Úgy tűnik, hogy a Disney elégedett a The Mandalorian alakulásával, hiszen innen választották ki az Obi-Wan Kenobira fókuszáló tévésorozat direktorát is. Deborah Chow kapta a megtisztelő (és jövedelmező) feladatot.

100 órányi tartalommal jön a Dying Light 2

Nem fogunk egyhamar ráunni a Dying Light második részére. A Techland szerint a zombis játék történetét ugyan 15-20 óra alatt befejezhetjük, de összességében több mint 100 órányi tartalom vár majd minket.

Frissítve: Apex Legends - a tűz és jég dala

Egy bombasztikus előzetessel készülhetünk az Apex Legends harmadik szezonjára. Közeledik a Meltdown, és ahogy azt korábban is sejtettük, Crypto és a csapat többi tagja egy vadonatúj helyszínre látogatnak el.

Red Dead Redemption 2 - ne várjunk offline DLC-re

Nem valószínű, hogy egyjátékos DLC-vel bővül majd a Red Dead Redemption 2. A Rockstar csapata minden erőforrást az online mód kikupálására és annak bővítésére szentel.

Új rendezőt kapott az Uncharted-film

Na, vajon ez lesz az igazi? Ember legyen a talpán, aki a sok hercehurca után még mindig képes derűlátóan ránézni az Uncharted-filmre, de be kell vallani, hogy a legújabb fejlemények mégis ígéretesen hangzanak.

Utolsó kedvcsinálón a Code Vein

Megjelent a Code Vein, a Bandai Namco akció-szerepjátéka, ami a Souls-széria kíméletlen játékmenetét a mangák és animék stilizált látványvilágával ötvözi. Nézzetek bele a launch trailerbe - ütős darab lett!

Megállapodott a Disney és a Sony, jön a Pókember 3

A nap örömhíre, hogy Tom Holland nem akaszthatja még szögre Pókember kosztümét. A csúnya válás után végre ismét közös nevezőre jutott a Sony és Marvel Studios, így a New York-i hálószövő mindkét mozis univerzumban szerepelhet majd.

Mortal Kombat 11 - érkeznek a háromfős raidek

Egy elég furcsa, de ötletes koncepcióval rukkolt elő a NetherRealm. A Mortal Kombat 11 következő frissítésében bemutatkozik a Team Raids játékmódja, melynek során három játékos száll szembe egy főellenféllel.

Még több játékkal bővül az Xbox Game Pass

Újabb 13 címmel gazdagodik az Xbox Game Pass így is egészen hatalmas kínálata. Az Xbox One-os és a PC-s játékosok is egy halom nagyszerű indie játéknak örülhetnek, melyek között akad néhány olyan is, amit vétek lenne kihagyni!

Rengeteg tartalommal jön a Destiny 2: New Light

Ha szűkös a pénztárca, de így is vonz benneteket a Destiny 2 univerzuma, akkor a játék ingyenes változatát, a New Lightot csak nektek találták ki! A Bungie elárulta, hogy mi mindent kapunk a napokon belül érkező verzióban.