Hírarchívum - 2019. szeptember

Jurassic World 3 - ismerős arcok térnek majd vissza

A Universal Pictures és az Amblin hivatalosan is megerősítették, hogy a Jurassic World két főszereplője mellett a Jurassic Park nagy hármasa is visszatér, vagyis a Jurassic World 3-ban Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum is felbukkan.

Visszatér a Medal of Honor-sorozat

Lehullt a lepel a Respawn Entertainment legújabb projektjéről, ami nem más lesz, mint egy vadonatúj Medal of Honor-játék. Csak egy a bökkenő, kizárólag Oculus Rifttel lesz játszható a második világháborús lövölde új felvonása.

Apex Legends - új térképpel jön a harmadik szezon?

Felbukkant az Apex Legends Twitter-oldalán egy friss bejegyzés, amiben Crypto levelét olvashatjuk el, amit annak a Mystiknek címzett, aki nem más, mint az édesanyja. A levél valószínűleg arra utal, hogy úton az új helyszín.

Kulisszák mögött a Felix the Reaper

Jövő hónap közepén mutatkozik be a három éve készülő Felix the Reaper, a dán Kong Orange legújabb játéka, amely egy tragédiával átszőtt szerelmes történet lesz PC-re és konzolokra.

Kicsit csúsznak a konzolos D&D-klasszikusok

Eredetileg a hónap végén kellett volna megjelennie a konzolokra szánt Baldur's Gate: Enhanced Edition Packet, a Planescape - Torment: Enhanced Editiont és az Icewind Dale: Enhanced Editiont tartalmazó csomagnak.

Vadonatúj kedvcsinálón a Children of Morta

A PC-re már elérhető Children of Morta konzolos változatainak a megjelenése még kicsit odébb van, így kaptunk egy friss kedvcsinálót, ami bemutatja a játszható karakterek különböző képességeit.

Code Vein - részletek a New Game Plus módról

Már csak napok választanak el minket a Bandai Namco vámpíros Souls-játéka, a Code Vein megjelenésétől, mégis akadnak még olyan részletek a cím kapcsán, amelyekre most derült fény.

Ismét mozgásban a The Outer Worlds

Nagyon nagy reményeket fűzhet a Microsoft a nemrég felvásárolt Obsidian Entertainment következő űreposzához, a The Outer Worldshöz, mert ahol csak lehet, ott mindig megmutatják a játékot.

HWSW: Windows 10 - közel az egymilliárd

Egészen komoly ökoszisztémát rakott össze a Microsoft, amikor úgy döntött, közös ernyő alá tereli a PC-s és xboxos játékosokat. Mindennek az alapját a Windows 10 szolgáltatja, ami jelenleg 900 millió készüléken fut.

Xbox Game Pass - ezeket kapják a PC-sek

A múlt héten számoltunk be róla, hogy milyen újdonságoknak örülhetnek az Xbox Game Pass konzolos előfizetői a hónap második felében, most pedig az is kiderült, hogy milyen játékok érkeznek a közeljövőben a szolgáltatás PC-s szekciójába.