Hírarchívum - 2019. szeptember

Endling - az utolsó róka kalandja

A spanyol Herobeat Studios legújabb játéka, az Endling egy ökotudatos felfedezésnek ígérkezik, amiben az utolsó életben maradt róka szemszögéből nézhetjük meg az emberiség okozta pusztítás mértékét.

Újabb jelek utalnak az új Batman-játékra

Közel négy év után adott ismét életjelet magáról a WB Games Montreal Twitter-oldala. A tegnap felbukkant furcsa szimbólumok után most újabb bejegyzéssel csigázza a rajongókat a stúdió.

Red Dead Redemption 2 - tényleg jön PC-re is?

Számtalan pletyka után ezúttal kézzel fogható bizonyíték is van rá, hogy jó eséllyel hamarosan végre lehull a lepel a Red Dead Redemption folytatásának régóta várt PC-s kiadásáról.

Fortnite - átalakul a matchmaking, jönnek a botok

Jelentős változások jönnek a Fortnite-ba, az Epic át szeretné alakítani a matchmakinget, emellett a mesterséges intelligencia által irányított botok is megjelennek a játékban.

A játékipar is beszáll a klímavédelembe

Az ENSZ kezdeményezésére huszonegy játékipari cég, köztük a Sony, a Microsoft és a Ubisoft kötelezte el magát amellett, hogy felveszi a kesztyűt a klímaváltozással szemben. A vállalatok összesen közel egymilliárd játékost érnek el.

Jonah Hill lehet az új Batman-film (egyik) főgonosza

Most, hogy Matt Reeves és csapata megtalálta az új Batmant, ideje, hogy összeszedjék a színészgárda többi oszlopos tagját is. A pletykák szerint Jonah Hill és Jeffrey Wright is szerepet kaphat a The Batmanben.

Battlefront II - ízelítő a héten érkező frissítésből

A héten izgalmas frissítés érkezik a Star Wars: Battlefront II-höz: az új bolygón már a klónok kommandósait is harcba vihetjük, emellett új játékmódoknak is örülhetünk. Nézzünk belőle egy kis mozgóképes ízelítőt!

Kilenc perc a Plants vs. Zombies új játékmódjával

Jövő héten új játékmóddal bővül ki a Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville korai hozzáférésű változata, amelyből most kilenc perc ízelítőt kaptunk az amerikai IGN jóvoltából.

Play Pass - a Google válasza az Apple Arcade-re

Múlt héten az iOS 13-mal elrajtolt az Apple előfizetéses játékszolgáltatása, az Apple Arcade, amire már meg is érkezett a Google válasza: egyelőre kizárólag az Egyesült Államokban, de elrajtolt a Google Play Pass.

Az Inside Xbox is új epizóddal jelentkezik holnap

Érdemes lesz a holnapi State of Play után a YouTube közelében maradni, ugyanis a Microsoft saját műsora, az Inside Xbox is új epizóddal jelentkezik. Szó lesz a Project xCloudról és a Ghost Recon: Breakpointról is.