Hírarchívum - 2019. július

10 percig mozog a Blair Witch

A Layers of Fear alkotóinak legújabb játékában egy elátkozott erdőben kell majd sikeresen navigálnunk a térben és időben egyaránt megfigyelhető anomáliák közt, miközben még némi akcióra is számíthatunk.

Ismét két játékot kapunk majd ingyen az Epictől

Mint ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a héten válik tölthetővé a This War of Mine és a Moonlighter, amit egy héttel később két igazán ütős, AAA-s játék fog váltani a For Honor és az Alan Wake képében.

Befutott a Zombieland 2 előzetese

Tavaly május óta már biztosan tudni lehetett, hogy előbb-utóbb folytatódik a 2009-ben útjának indított zombis franchise, most pedig nem csak az első hivatalos trailert, hanem még a végleges alcímet is megkaptuk.

Krakennel támad a Northgard

Vége a békés és nyugodt hajókázásnak az északi fjordokban. Clan of the Kraken címen új kiegészítőt kap a Northgard, melyben az óriási tengeri szörnyet imádó klán kapja majd a főszerepet, akiknél gyakran még a nők is fegyvert ragadnak.

Darksiders Genesis - társasjáték a gyűjtői pakkban

A THQ Nordic és az Airship Sydicate csapata igencsak odateszi magát a játék gyűjtői verzióit illetően; a szokásos sallangok mellé egy Strife-figurát, és akár egy komplett, minikkel teletömött társasjátékot is bezsebelhetünk.

Bad North - északon a helyzet változatlan

Még mindig mindent átjár csontig hatoló fagy és a vérfagyasztó erőszak, de azért, ha jobban odafigyelünk, észrevehető néhány változás az északi népek életében; a mai napon elrajtolt az ingyenes Jotunn Edition kiegészítő.

Így fest max grafikán a Wolfenstein: Youngblood

Ugyan a hivatalos rajtig még hátra van pár óra, néhány szerencsés már most szabadon irthatja a nácikat Párizsban B.J. Blazkowicz lányaival, így egyre több gameplay videó lát napvilágot, amin megcsodálhatjuk, hogy milyen az ultra grafika.

Megérkezett a Catherine: Full Body demója

A kalandjáték PlayStation 4-re szánt verziója nem csak teljes mértékben felújított grafikai megjelenítést, újragondolt játékmenetet és vadonatúj fejtörőket kapott, hanem még egy szabadon kipróbálható demót is, melyet tölthetünk is a PSN-ről.

Jövő hónapban mutatkozik be az új Yakuza

A Ryu Ga Gotoku Studio megígérte, hogy augusztus végén lerántja a leplet a Yakuza-széria következő darabjáról. A hét számozott epizód és a Judgment spinoffja után itt az idő, hogy újra ellátogassunk Tokióba.

A Bigben felvásárolta a GreedFall fejlesztőcsapatát

A francia Bigben Interactive egyre nagyobb szeletet vág magának az AA-játékok piacán. A kiadó most felvásárolta a Spiders csapatát, akik már javában készülnek a GreedFall szeptemberi megjelenésére.