Hírarchívum - 2020. január

Animék és mangák is készülhetnek Kojimáéknál

Hideo Kojima és Yoji Shinkawa interjút adtak a japán Famitsu magazinnak, amelyben kifejtették, hogy a jövőben a nagyobb kaliberű videojátékok mellett más projektekkel is foglalkoznának. És itt nem csak a filmekről van szó.

2021-re csúszik az Uncharted-film

Miután épp a hetedik rendezőt keresik az Uncharted filmváltozatához, annyira nem meglepő, hogy el kellett halasztani az adaptáció premierjét. A jó hír az, hogy nem kell sokkal többet várnunk rá.

Fate of the Galaxy - újraélednek a Star Wars űrcsatái

Igazi gyöngyszemre bukkanhatnak a klasszikus Star Wars-játékokon felnőtt generáció tagjai, a Freespace 2 SCP-re épülő Fate of the Galaxy ugyanis az X-Wing, a TIE Fighter és a Rogue Squadron nyomdokaiba lép.

Rocket League - leáll a macOS és Linux támogatása

Mindössze a felhasználók 0,3 százaléka játszik a Rocket League linuxos vagy maces változatával, ezért a Psyonix úgy döntött, hogy beszünteti ezen operációs rendszerek támogatását.

Egy hónapot késik az ARK: Genesis

Jó és rossz hírek várnak az ARK: Survival Evolved játékosaira. Sajnos újabb késés vár a nyílt világú túlélőjáték következő expanziójára, a Genesisre, cserébe viszont lényegesen polírozottabb játékélményt és hatalmas űrbálnákat kapunk.

Platformot váltanak a Blizzard esport-streamjei

Eddig a Twitch adott otthont az Activision-Blizzard esport-eseményeinek, idén azonban a vállalat új megállapodást kötött, mégpedig a rivális YouTube-bal. Mostantól kizárólag itt nézhetjük majd az Overwatch League mérkőzéseit is.

Újabb KotOR-pletykák az éterben

A Knights of the Old Republic harmadik felvonását rebesgető vagy cáfoló pletykák mostanában szinte hetente váltják egymást, így érdemes fenntartással kezelni őket. A legfrissebb szóbeszéd szerint egy remake készülhet az EA szárnyai alatt.

Élőszereplős Bambi-filmen dolgozik a Disney

Úgy tűnik, hogy tényleg gyümölcsözőek a Disney előszereplős, illetve valósághű CGI-jal operáló remake-jei, a stúdió ugyanis egy újabb klasszikus rajzfilmet hozna vissza hasonló módon. A jelentések szerint Bambi lehet a következő áldozat.

A Knights and Bikes is Switchre látogat

Alig két hét múlva Nintendo Switchen is megjelenik a Double Fine és a Foam Sword biciklizős, felfedezős coming-of-age sztorija, a Knight and Bikes. A bejelentést egy kaotikus előzetes kíséri.

Traileren a Warhammer 40.000-animációs sorozat

Megjött az első előzetes az Angels of Death című animációs sorozathoz, mely a legendás Warhammer 40.000 világába repíti majd el a nézőket, remélhetőleg még az idei év során.