Hírarchívum - 2020. július

Játékzenei összeállításunk következik

Ritka, hogy egy napon három olyan hír is beessen, amelyek a játékok soundtrackjeihez kapcsolódnak, most azonban így történt, mi pedig egy összeállításban tálaljuk őket nektek.

Remastert kap az első Asterix & Obelix XXL is

A Microids nem ül tétlenül Asterix & Obelix-játékok jogain: miután felújította az Asterix & Obelix XXL második részét, majd készített egy folytatást hozzá, bejelentette, hogy az első epizódot is leporolja.

Hamarosan leleplezhetik az Injustice 3-at

Az Injustice-képregények írója teaselésbe kezdett a Twitteren, amely alapján jogosan tippelhetünk arra, hogy hamarosan lehullhat a lepel az Injustice-sorozat harmadik részéről.

Megszellőztették a PlayStation 5 egyik új funkcióját

Egy idő előtt élesített játékelőzetesben esett szó a PlayStation 5 egyik új, formálisan még nem leleplezett funkciójáról, amely lehetővé teszi, hogy egy adott játék esetében akár konkrét küldetéseket vagy játékmódokat indítsunk el a dashboardról.

Ilyen gép kell majd a PC-s Horizon: Zero Dawnhoz

Bő egy hét, és a PC-sek is rávethetik magukat a Horizon: Zero Dawnra. Az utolsó pillanatban, de a Sony közzétette a hivatalos rendszerkövetelményeket, így még csekkolhatod, hogy kell-e a közértből új videokártya a játék futtatásához.

Augusztus végén kerül mozikba a Tenet

Igaznak bizonyultak a korábbi találgatások, a Warner tényleg lemondott az egyidejű globális premierről a következő Christopher Nolan-film kapcsán. Hozzánk már augusztus végén eljut a várva-várt alkotás.

Íme, a Games with Gold augusztusi játékai

Menetrendszerűen leleplezte a Microsoft a következő havi Games with Gold-játékok listáját, ami finoman is szólva nem váltott ki túl nagy lelkesedést az xboxos táborból. Az Xbox Game Pass kínálata mellett most csak másodhegedűs lesz.

Egyet fizet, két Spider-Mant vihet?

Érdekes pletyka bukkant fel a világhálón, miszerint a Spider-Man: Miles Morales egy csomagban érkezhet majd a 2018-as Marvel's Spider-Man PlayStation 5-höz igazított kiadásával.

Frissítve: PlayStation 4-re is érkezik a Cuphead?

Nagyon úgy néz ki, hogy három év után a Sony konzoljára is ellátogat minden idők egyik legstílusosabb indie játéka, a Cuphead. A PlayStation Store áruházban bukott le a játék egy idő előtt felkerült adatlap miatt.

Ghost of Tsushima - új nehézségi fokozatok jöttek

Tegnap közölte a hírt a Sucker Punch, hogy megérkezett a Ghost of Tsushima 1.05-ös frissítése, aminek köszönhetően két új nehézségi fokozat is került a játékba - így igény szerint tudjuk megnehezíteni, vagy esetleg megkönnyíteni a kalandjainkat.