Hírarchívum - 2020. szeptember

CI Games-játékok az új Humble Bundle főszereplői

Újabb akcióval jelentkezett a Humble Bundle, amiben ezúttal olyan játékok kaptak helyet, mint például a Sniper: Ghost Warrior 3 vagy a Lords of the Fallen: Game of the Year Edition - csakhogy a nagyobb címeket említsük.

Idén is megünnepeljük az Outbreak Dayt

Igaz, a 2020-as állapotokra való tekintettel átnevezi az eseményt The Last of Us Dayre, a Naughty Dog idén is megünnepli a The Last of Us-franchise-t a rajongókkal, valamint a bejelentések sem maradhatnak el ennek apropóján.

Bright Memory - nyitócím lehet az új Xboxokon

A TGS 2020-at felvezető Playism Game Show adásán a Bright Memory egyszemélyes fejlesztője, FYQD mesélt a jövőbeli terveiről. Úgy tűnik, a Bright Memory is csatlakozhat az Xbox Series X és S nyitókínálatához.

Úgy tűnik, PC-re tart az első két Metar Gear Solid

Nehéz dolga van annak, aki számítógépen szeretne játszani a Metal Gear Solid első részével vagy a Sons of Libertyvel, ez azonban hamarosan megváltozhat, hiszen a Konami számos klasszikusát adja ki újra digitális változatban.

Lebukott a Kirby Fighters 2

A Nintendo saját weboldalán jelent meg mindenféle különösebb bejelentés nélkül a Kirby Fighters 2. Az eredetileg 3DS-re megjelent Kirby Fighters Deluxe folytatása 20 dollárt kóstál majd Nintendo Switchen.

Mégis elkészülhet a második Warcraft-film?

A 2016-ban bemutatott Warcraft: A kezdetek anyagi szempontból megbukott a nyugati piacon, de Ázsiában, legfőképp Kínában, komoly sikereket aratott. Most ismét felröppent a pletyka, miszerint a Legendary Pictures már készíti a folytatást.

Modern Warfare - Farah és Nikolai is beköszön

Egy hét múlva indul a Call of Duty: Modern Warfare és a Warzone hatodik szezonja, így nem csoda, hogy befutott az első teaser is. A rövidfilmben a két új játszható operátor, Farah és Nikolai indítják be Verdansk vasútrendszerét.

DiRT 5 - verseny a homokviharban

A DiRT 5 izgalmas Land Rush versenyeit könnyen a feje tetejére állíthatja a dinamikusan változó időjárás. Mi sem demonstrálhatja ezt jobban, mint a marokkói pályát elborító homokvihar.

Ingyenes hétvégét tart a The Division 2

A Ubisoft jó előre szólt, hogy amennyiben nem lenne programunk a hétvégére, akkor ők tudnak egyet ajánlani: szeptember 24-27. között ingyenesen lövöldözhetünk a The Division 2-ben, méghozzá az összes platformon.

Launch traileren a PS VR-os Minecraft

A mai naptól végre PlayStation VR-ral is játszható lesz a Mojang töretlen népszerűségnek örvendő játéka, a Minecraft. Ennek örömére a készítők meg is osztották velünk a játék ezen kiadásához készült launch trailert.