Hírarchívum - 2020. március

Frissítve: Van, aki már játszik a Final Fantasy VII-tel

És itt most nem a demóváltozatra gondolunk. Ironikus, hogy miközben a Square Enix azon aggódik, hogy nem mindenhol kerülhet időben boltokba a felújított Final Fantasy VII, néhány (?) dobozos példány már most eljutott a játékosokhoz.

Multiplatformosodik a Shantae and the Seven Sirens

A Shantae and the Seven Sirens eredetileg Apple Arcade-exkluzív játékként debütált, májusban azonban minden fontosabb platformon tiszteletét teszi majd. A portok a mobilon csak most megjelent második fejezetet is magukkal hozzák.

Mobilokra érkezik a NieR: Reincarnation

A hétvégi NieR-bejelentéssorozatot a NieR: Reincarnation hírével zárjuk: a korábban Dark munkacímen készült alkotással a Square Enix mobilokon is elhozza nekünk a NieR világát.

Miért használ elemeket az új Xbox-kontroller?

Miközben a DualShock-kontrollereket mindig is beépített akkumulátorral szerelték, a Microsoft még az Xbox Series X esetében is az elemeket erőlteti alapértelmezetten. Ennek az okára kérdezett rá a Digital Foundry.

A NieR: Automata is bekerül az Xbox Game Passbe

A héten újabb nagyágyúval bővül a konzolos Xbox Game Pass kínálata, a Square Enix ugyanis bejelentette, hogy csütörtöktől a NieR: Automata minden jóval megpakolt kiadása is elérhető lesz az előfizetők számára.

Folytatódik a Sniper: Ghost Warrior Contracts

A CI Games elnöke egy interjúban erősítette meg, hogy már készül a Sniper: Ghost Warrior Contracts folytatása. Túl sok konkrétumot persze nem tudott elárulni a második részről, de az biztos, hogy idén nem fog megjelenni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha a játékkiadókon és -fejlesztőkön múlik, nem fogunk unatkozni ezen a héten sem, többek között Raccoon Citybe is visszatérhetünk egy kicsit, hogy Jill Valentine oldalán kutakodjunk az Umbrella Corporation után.

A zene szabadsága a tét a No Straight Roadsban

A zenék egyediségét kell megvédenünk egy rockerpárost irányítva a No Straight Roadsban. Ez a színes, zizzent, funky világ számtalan fülbemászó dallamot ígér, miközben gitárunkkal rendet vágunk az elvetemült lemezlovasok között.

Felújított változatot kap a NieR Replicant

Tíz év után hozzánk is eltalál a NieR Replicant, amely eredetileg csak PlayStation 3-ra, és csak Japánban jelent meg. A felújított változatot hivatalosan nem remasterként kezelik, de számos javított funkcióval érkezik meg.

Könnyebb lesz beletanulni a Crusader Kings III-ba

A Paradox Interactive játékait az összetett játékélményért szokták szeretni, ám ugyanez ijesztően hathat az új játékosokra. Hogy a tanulást könnyebbé tegyék, a fejlesztők egy átláthatóbb oktatórendszert terveznek a Crusader Kings III-ba.