Hírarchívum - 2021. április

Dátumot kapott a Tales of Arise

A Bandai Namco nemrég megígérte, hogy hamarosan többet is megtudunk majd a Tales of Arise kapcsán, és tartotta is magát ehhez: a minap egy nagy adag látnivaló kíséretében pontosították a platformlistát, és kitűzték a premier dátumát is.

Így kezdődik a Life is Strange: True Colors

Érkezett egy rövid videó, amely a Life is Strange: True Colors nyitányát örökíti meg: ebben a játék főhősnője, Alex Chen beszélget egy szociális munkással arról, hogy a nevelőotthonból hamarosan a bátyjához költözik.

Ninja Gaiden-kollekció - Ryu Hayabusa akcióban

Érkezett egy új előzetes a nyáron megjelenő Ninja Gaiden: Master Collectionhöz, amelyben az akció kapja a főszerepet: Ryu Hayabusa változatos formában szeleteli az ellenfeleit, miközben néhány látványosabb kunsztot is elsüt.

Már nem kell Xbox Live Gold a free-to-play multihoz

Már a Microsoft platformjain sem kell fizetnünk ahhoz, hogy free-to-play multiplayer játékokkal játszhassunk, a redmondiak a tesztelést követően a minap engedték el az Xbox Live Gold követelményét az Xboxokon.

Hivatalos: jön a The Great Ace Attorney Chronicles

Néhány szivárgásnak hála egy ideje már a köztudatban kering egy, a The Great Ace Attorney-játékokat összefoglaló újrakiadás létezésének híre. A gyűjtemény többé nem szóbeszéd, hivatalos bejelentés is érkezett.

Necromunda: Hired Gun - ismerd meg Necromundát

Necromunda a leghírhedtebb kaptárvárosok egyike, ahol a bűn és az erőszak a hétköznapok része. A Necromunda: Hired Gun új előzetesében jobban megismerhetjük ezt a kegyetlen környéket.

Platformlistát kapott az új Test Drive Unlimited

Tavaly hallottunk először a Test Drive Unlimited-széria legújabb részéről, ám a Solar Crownról túl sokat még nem árultak el. Egy új teasernek hála platformlistánk már van, és tudjuk, mikorra várhatunk még több infót.

A Spiritfarer szép mérföldkövet ünnepel új DLC-jével

A Thunder Lotus Games három ingyenes frissítést is ígért 2021-re a halálról szóló, keserédes menedzsmentjátékához. Ezekből az első be is futott, épp időben, hogy megünnepelje a félmilliomodik játékost.

Íme, a Mortal Kombat-film első hét perce

Hozzánk sajnos ugyan nem, de pénteken megérkezik a mozikba és az HBO Maxre a Mortal Kombat legújabb filmadaptációja. A streamingszolgáltatónak hála most betekinthetünk az első hét percbe, Scorpion és Sub-Zero viszályának kezdetébe.

Befutottak az idei GDC Awards jelöltjei

Nyáron újra visszatér a Game Developers Conference, ezúttal egy teljesen digitális eseménnyel, amelynek szokás szerint része lesz a GDC Awards díjátadója is. Most bejelentették, mely játékok indulnak a különböző kategóriákban.