Hírarchívum - 2021. április

Tizenhárom EA-játék kapott FPS Boost-támogatást

Nem lassít a Microsoft a februárban bemutatott technológia, az FPS Boost támogatásával; nemrég az EA kiemelt címei kapták meg a frissítést, ami után jóval gyorsabban futnak majd az Xbox Series-konzolokon.

Immortals: Fenyx Rising - traileren az új DLC

Tegnap befutott az Immortals: Fenyx Rising utolsó kiegészítője, a The Lost Gods, ami egy felülnézetes akció-RPG-vé változtatja az alapjátékot. A legújabb videó pedig tényleg olyan érzést kelt bennünk, mintha egy másik cím előzetesét néznék.

Genshin Impact - így néz ki PlayStation 5-ön

A miHoYo free-to-play szerepjátéka hamarosan megkapja a PlayStation 5-ös változatát is, amelyben Teyvat világa új pompába öltözhet. Egy nyolcperces válogatásban mutatják be, miként is fest a next-gen Genshin Impact.

Az Alien: Isolation és a Hand of Fate 2 vár az Epicen

Csütörtök van, tehát tölthetővé váltak az Epic Games Store eheti ajándékai. Ezúttal két hajthatatlan ellenféllel is szembeszállhatunk: az Alien: Isolation xenomorphja és a Hand of Fate 2 nyers humorú Osztója is csak ránk vár.

Ekkor jelenik meg az Elite Dangerous: Odyssey

Egy hét múlva véget ér az Elite: Dangerous legambiciózusabb kiegészítőjének alfatesztje. A Frontier Developments tartja magát korábbi ígéretéhez, és PC-n nem húzza sokkal tovább a megjelenést – aminek már tudjuk is a konkrét dátumát.

A Battlefield is meg akarja vetni a lábát mobilokon

Míg várunk a Battlefield-sorozat következő epizódjára, a DICE menedzsere billentyűzetet ragadott, és elárult néhány dolgot. Az egyik, hogy az új rész leleplezése már közel van. A másik, hogy a széria a mobilokat is célba veszi.

Az új előzetesben a Biomutant világáé a főszerep

A Biomutant egy posztapokaliptikus világban játszódik, amit bármikor átkódolható, mutáns állatok laknak. A legújabb előzetes nem a harcias lényekre fókuszál, hanem a világ ezerarcú szépségeire.

Ezt láttuk az Oculus Gaming Showcase-en

Az Oculus megtartotta első önálló játékbemutatóját, amelyen egy tucat alkotás is részt vett. Az biztos, hogy lesz okunk az elkövetkező időben is felcsatolni a VR-headsetet, és van cím, ami már mától játszható.

Újabb zárt alfatesztet tart a Diablo: Immortal

A Blizzard szépen haladgat a Diablo-sorozat mobilos mellékágának, az Immortalnak a fejlesztésével. Újabb zárt alfatesztet kezdenek, ami tömve van tartalommal: egy új karakterosztály kerül bele, és a PvP-re épülő endgame-et is megismerhetjük.

Brit toplista: visszatért az élre a FIFA 21

A szokásosnál valamivel később, de befutott a legutóbbi brit játékeladási toplista. Mivel nem voltak nagy dobozos megjelenések, a legkeresettebb játékok sorrendje sem borult fel látványosan.