Hírarchívum - 2021. február

Rogue Legacy 2 - bemutatkozott a Gunslinger

Nagyot frissült a Rogue Legacy 2 korai változata. A The Arcane Hallows frissítésével két új karakterosztály és egy új helyszín nyílt meg a kalandorok előtt, ezzel pedig a második rész tartalom szempontjából utolérte a nagysikerű elődjét.

J.J. Abrams Superman-rebooton dolgozik

Közeleg az újravágott Justice League premierje, de úgy tűnik, hogy a Warner ennek ellenére is kezd eltávolodni Zack Snyder Acélemberétől. Az új szuperhősfilmet J.J. Abrams és a Bad Robot szállítja majd.

Ez történt a tegnapi Pokémon-livestreamen

Izgalmas bejelentéseket kaptunk a Pokémon-franchise huszonötödik évfordulója alkalmából. Új trailert kapott a New Pokémon Snap, érkezik a Diamond & Pearl remake-je és egy vadiúj nyílt világú szerepjáték is készül már.

Újabb játékok támogatják a DLSS technológiát

A megfelelő hardver kíséretében most már a Mount & Blade II: Bannerlord és a Nioh 2 PC-s változatát is játszhatjuk a DLSS technológiát bekapcsolva, aminek a jótékony hatása, hogy minimális képminőség-romlás mellett jelentősen megugrik a framerate.

Animációs filmmel bővül az Avatár világa

Remek hírrel jelentkezett a Nickelodeon: először egy animációs filmmel, majd azután még sok más egyéb projekttel is bővítik a jövőben az Aang és a Korra legendájában már bemutatott idomárok univerzumát.

Gondok vannak a Dying Light 2 fejlesztésével

Sajnos továbbra sem örömhírek érkeznek a Dying Light 2 háztájáról, és egy frissen kiadott cikkből most az is kiderült, hogy sokkal nagyobb gondok lehetnek a Techlandnél, mint azt elsőre gondolnánk.

Destiny 2 - csúszik a The Witch Queen megjelenése

Az eredeti tervek szerint már idén játszhattunk volna a Destiny 2 következő nagyobb expanziójával, a The Witch Queennel, azonban most úgy néz ki, erre 2022-nél hamarabb már nem kerülhet sor.

Íme, a PlayStation Plus márciusi kínálata

A Sony úgy gondolta, ha már úgyis szobafogságra vagyunk ítélve, akkor továbbra sem fogja elaprózni a PlayStation Plus kínálatát, és ismét négy ütős játékkal töltötte fel a következő hónap felhozatalát.

Premierdátumot kapott a Subnautica: Below Zero

Hosszas hallgatás után végre pontos megjelenési dátumot kapott minden thalassophobiában szenvedő játékos kedvenc játékának, a Subnauticának a folytatása, a Below Zero. A bejelentés mellé egy friss trailer is érkezett.

Gaia - lelőtték az EA nyitott világú akció-kalandját

A Bloomberg hozta a hírt, hogy hat év fejlesztés után leállították a Gaia kódnéven futó Electronic Arts-projekt munkálatait. Az anyag egy nyitott világú akció-kaland lett volna, amit korábban az Assassin's Creedhez hasonlítottak a készítők.