Hírarchívum - 2021. március

Kalózokkal bővül a The Falconeer

A The Falconeer világa tovább gazdagodik egy új, ingyenes frissítéssel. Ezúttal kalózok csatlakoznak a Nagy Ursee viszálykodó frakcióihoz, akiknek ha segítünk, akkor legendás lovasok haragját vonjuk magunkra.

Elindult az Elite Dangerous: Odyssey alfája

Az ígéretekhez híven tegnap elstartolt az Elite: Dangerous legújabb kiegészítőjének alfatesztje. Az Odyssey-re benevezők egyelőre csak egyetlen csillagrendszerben próbálgathatják az új funkciókat, de a játéktér a teszt folyamán egyre bővülni fog.

Összeállt az Obi-Wan Kenobi szereplőgárdája

Az Obi-Wan Kenobi főszereplésével készülő sorozat tíz évvel A Sith-ek bosszúja után veszi fel a fonalat a történetben. Ewan McGregor és Hayden Christensen már biztos visszatérő volt, most pedig újabb neveket köthetünk a sorozathoz.

Frissítve: Bezár a PS3, a PSP és a PS Vita áruháza?

A TheGamer értesülései szerint a Sony nemsokára hivatalosan is megerősíti, hogy idén nyáron megszünteti a PSP, a PlayStation Vita és a PlayStation 3 digitális játékainak, illetve egyéb letölthető tartalmainak az árusítását a PS Store-ban.

Áll a bál a PC-s Crash Bandicoot 4 körül

A napokban végre PC-n is elérhetővé vált a Crash Bandicoot 4: It's About Time, és ezzel az összes nagyobb platformot kipipálta a folyamatosan pörgő sávos bandikut - azonban a játék DRM-védelme rengeteg fejfájást okoz a PC-s felhasználóknak.

Indulhat a rettegés, megjelent a Doom 3: VR Edition

Szerencsére nem követte az idei trendet a Doom 3: VR Edition, és nem kellett elcsúsztatni a PlayStation VR-os vadhajtás megjelenését. A mai naptól már a virtuális valóságban is visszatérhetünk a Marsra rémüldözni.

Necromunda: Hired Gun - akcióban az autopistol

Egy rövid kis teaser trailerrel jelentkezett nemrég a Warhammer 40.000 univerzumában játszódó FPS, a Necromunda: Hired Gun, amiben a főszerepet ezúttal hősünk egyik brutális lőfegyvere, az autopistol kapta.

Bemutatkozott a Hunt: Showdown új főellensége

Megannyi teaser videó és előzetes után végre megkapta a hivatalos bemutatkozó videóját a Scrapbeak, azaz a Hunt: Showdown legújabb levadászandó főszörnye, akinek a története egészen a polgárháborúig nyúlik vissza.

A történetre koncentrál az Aeterna Noctis új trailere

Az Aeternum Game Studiso ólomüvegről szökött metroidvaniája a Fény Királynőjének és a Sötétség Királyának harcáról szól. Az új sztorielőzetes elmeséli, hogyan kezdődött ez a véget nem érő háború.

Wreckfest - hamarosan PS5-ön is zúzhatunk

A Bugbear autóversenyzős játékában karosszéria nem marad épen. Nyáron ezt a PlayStation 5 nyújtotta lehetőségnek hála még szebb kivitelben élvezhetjük, és még a multis versenyek is nagyobbra duzzadnak.