Hírarchívum - 2021. július

Fejlesztői videónaplón a Jurassic World Evolution 2

A Frontier Developments csapata a következő hetek folyamán egy csokornyi videónaplóval vezet majd be bennünket a Jurassic World Evolution 2 rejtelmeibe. Az első felvonás a parképítő legfontosabb újdonságait veszi számba.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Július utolsó hetére is tartogat még érdekességeket a játékipar. Végre szárnyra kelhetünk az újgenerációs Xbox-konzolokon, viking törzsfőnöknek vagy futurisztikus pisztolyhősnek állhatunk, de elidőzhetünk pár régi klasszikussal is.

Szürreális kaland lesz a The Plane Effect

Az utolsó nap az irodában, ideje hazaindulni! Kár, hogy egy kozmikus anomália csúnyán belerondít a terveinkbe, így a megszokottnál jóval tovább tart majd, míg megérkezünk a családunkhoz.

Új platformokat hódít meg a Yonder

Hamarosan az új generációs konzolokon is játszhatóvá válik a Yonder: The Cloud Catcher Chronicles, amely némi vérfrissítésen is átesett a fejlesztők jóvoltából. Csekkoljátok az új előzetest!

Traileren a The Walking Dead utolsó évada

A The Walking Dead-franchise is képviseltette magát a hétvégi Comic-Conon, és az éppen futó spin-offok mellett az alapsorozat utolsó, egy hónap múlva kezdődő évada is megmutatta magát az eseményen.

Meglepetésfrissítést kapott a legutóbbi Tomb Raider

Nem verte nagydobra a Square Enix, hogy a minap kiadott egy frissítést a Shadow of the Tomb Raiderhez, amelynek hála megtáltosodik a játék a PlayStation 5-ön és az Xbox Series-konzolokon.

Halo Infinite - közeleg az első próbakör

A 343 Industries szerint "akár már a jövő hétvégén" kezdetét veheti a Halo Infinite első próbaköre, amely egy technikai teszt lesz, és a botok megizzasztására fókuszál majd elsősorban.

Kedvcsinálót kapott a Blade Runner: Black Lotus

Ősszel érkezik a Blade Runner: Black Lotus című animesorozat, amely újabb részleteit fedi fel a Blade Runner-univerzumnak. A hétvégén zajló Comic-Con apropóján kaptunk hozzá egy trailert is.

Sniper Elite 4 - befutott a next-gen frissítés

Tegnap óta tölthető a Sniper Elite 4 next-gen frissítése, amelyhez ingyenesen hozzáférhetnek az alapjáték tulajdonosai. Egy golyó sem repült még ilyen szépen, csekkoljátok a kedvcsináló előzetest!

Íme, a PlayStation Plus augusztusi játékai

A szokottnál hamarabb, alternatív csatornán rántotta le a leplet a Sony a PlayStation Plus augusztusi ajándékairól. Ezúttal is három játéknak örülhetnek majd a szolgáltatás előfizetői.