Hírarchívum - 2021. augusztus

GC 2021: Lelepleződött a Marvel's Midnight Suns

Számos pletykát hallottunk róla, ma pedig végre lelepleződött az XCOM-csapat legújabb körökre osztott taktikai játéka, a Marvel's Midnight Suns. Az előzetes alapján nem panaszkodhatunk majd a szereplők felhozatalára.

GC 2021: Bemutatkozott a Saints Row-reboot

Jövőre újra belevethetjük magunkat a Saints Row őrült akcióval teli világába. A Volition egy reboot formájában tér vissza a sorozathoz, amely új helyszínt, eredettörténetet és karaktereket hoz magával.

GC 2021: Friss trailert kapott a House of Ashes

Az idei Gamescom nyitóestéjére rögtön egy új előzetest hozott a The Dark Pictures Anthology következő részéből a Bandai Namco és a Supermassive Games. A House of Ashesben nem lesz könnyű eldönteni, hogy ki barát, és ki ellenség.

GC 2021: Nézd vissza a Gamescom nyitóműsorát!

Ma este 8 órakor megnyitja digitális kapuit az idei Gamescom az Opening Night Live adással, amit természetesen ti is élőben követhettek velünk, miközben igyekszünk minden fontos újdonságról külön is beszámolni.

GC 2021: Lebukott a Halo Infinite premierdátuma?

Habár tegnap este Halo-mentesen zajlott le a Microsoft előadása, egyre inkább úgy tűnik, hogy ma már nem maradunk Master Chief nélkül. Az elmúlt órákban ugyanis több forrás is kiszivárogtatta a Halo Infinite lehetséges premierdátumát.

Pár hetet csúszik a konzolos Chernobylite

Habár a PC-sek már nagyban nyüstölhetik a The Farm 51 legújabb játékát, a konzolosoknak még az eredetileg tervezettnél is tovább kell várniuk arra, hogy beszabadulhassanak a Zónába.

Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 - már PS5-ön is

Az ígéreteknek megfelelően tegnap megérkezett a Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 PlayStation 5-re is, ahol a DualSense funkcióinak kihasználása mellett akár 4K-s felbontásban vagy 60 fps-sel is mehet a mesterlövészkedés.

Befutott az utolsó előzetes a King's Bounty II-höz

Hosszas várakozás után tegnap végre megjelent a legendás King's Bounty számozott folytatása, így már semmi akadálya annak, hogy ellátogassunk Nostria világába. A premier örömére pedig megérkezett a játék launch trailere is.

Már nem kell sokat várnunk az I Am Fishre

Mintha a Némó nyomában elevenedne meg a Bossa Studios új játékában, csak éppen a csapat a már jól ismert stílusában nyúlt a témához. Az I Am Fish szeptemberben kerül boltokba.

GC 2021: Asterix és Obelix novembertől pofozkodik

A Microids bejelentette, hogy november végén rajtol el az Asterix & Obelix: Slap Them All!, amely egy régi vágású beat 'em up lesz a derék gallokkal a főszerepben. Egy új trailert is tudunk mutatni hozzá!