Hírarchívum - 2021. szeptember

Disco Elysium: The Final Cut - jön a dobozos kiadás

A ZA/UM és az iam8bit tájékoztatása szerint novemberben dobozos kiadást kap a Disco Elysium: The Final Cut. Üröm az örömben, hogy a most bejelentett fizikai változat csak PlayStation 4-re és PlayStation 5-re lesz beszerezhető.

Far Cry 6 - csak PC-n lesz ray tracing

A Ubisoft tegnap megerősítette, hogy a Far Cry 6 PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en nem fogja támogatni a valós idejű sugárkövetést, azaz a ray tracing technológiát. Cserébe viszont kapunk stabil 4K-s felbontást, 60 fps mellett.

Utolsó előzeteseken a Diablo II: Resurrected

A mai naptól mindenki bezsákolhatja a bétatesztek alapján a WarCraft III felújított változatánál határozottan jobban sikerült Diablo II: Resurrectedet. A Blizzard élőszereplős utolsó kedvcsinálókkal ünnepli a premiert.

Készül a következő Titanfall?

A remekül sikerült, de a rosszul időzített megjelenés miatt a süllyesztőben gyorsan eltűnt Titanfall 2 óta nagyon várják a rajongók a folytatást. Egy friss Twitter-bejegyzés szerint minden esély megvan rá, hogy meg is kapják azt.

Továbbra sem tér vissza az App Store-ba a Fortnite

Hiába született döntés az Epic Games és az Apple ügyében, ahogy az várható volt, közel sem zárult le a két fél csatározása. Most épp az Apple vágott oda az Epic Gamesnek, ugyanis továbbra sem térhet vissza az App Store-ba a Fortnite.

Gear.Club Unlimited 2 - új platformokat hódít meg

A Microids megerősítette, hogy az egyelőre csak Switchen kapható Gear.Club Unlimited 2 most novemberben új platformokra is beszáguld. Az Unlimited Edition PC mellett a PlayStationökre és Xboxokra is elérhető lesz.

A téli szezonra koncentrál majd a Nintendo Direct

A Nintendo megerősítette, hogy holnap új Nintendo Directtel jelentkezik. A közel negyvenperces eseményen a hangsúly azokon a játékokon lesz, amelyeket az idei téli szezonban szeretnének majd bevetni.

Hajmeresztő ára van a Balenciaga Fortnite-ruháinak

Az Epic Games együttműködést kötött a spanyol-francia luxus divatházzal, a Balenciágával, aminek eredményeként a rajongók Fortnite feliratú ruházati cikkeket vásárolhatnak majd. Feltéve, hogy elég mély a pénztárcájuk.

Gran Turismo 7 - ilyen lesz az évfordulós kiadás

A Sony megerősítette, milyen előrendelői extrákkal kedveskednek a Gran Turismo 7 kapcsán, illetve lerántották a leplet a játék évfordulós kiadásáról is, ami a sorozat 25. születésnapja alkalmából lesz majd megvásárolható.

League of Legends - Hailee Steinfeld lesz Vi

Jól alakulnak a Netflixen otthont találó League of Legends-sorozat, az Arcane munkálatai. Kaptunk is nyolc új karakterplakátot, illetve hivatalossá vált, hogy Hailee Steinfeld szólaltatja majd meg Vi karakterét.