Hírarchívum - 2022. július

Goro Majima is csatlakozik a Rainbow Six: Siege-hez

A Yakuza-játékok talán egyik legikonikusabb karaktere, Majima is tiszteletét teszi a Rainbow Six: Siege-ben, Echo karakterét öltöztethetjük fel az ő gúnyájába.

Remake-et kap a Sherlock Holmes: The Awakened

Alapos remake-et kap a Frogwares egyik legnépszerűbb Sherlock Holmes-játéka, a The Awakened. A modern kiadás a nyomozás mechanikáit és a történetet is átírja némileg.

Íme, a Games with Gold augusztusi kínálata

Július végéhez közeledve eljött az idő, hogy a Microsoft felfedje a Games with Gold augusztusi felhozatalát. Ezúttal is négy játékra csaphatnak le az Xbox Live Gold előfizetői.

Virtuális fűnyírás vár ránk az Epic Games Store legújabb ingyenes játékában

A szoba hűvöséből még a fűnyírás is kényelmesebb. Ezen a héten a Lawn Mowing Simulatort zsákolhatjuk be az Epic Games Store-ból.

Mario Kart 8 Deluxe - már a kanyarban van a Booster Pass második pályacsomagja

A Mario Kart 8 Deluxe hatalmas pályabérlete, a Booster Pass összesen 48 új versenyhelyszínnel bővíti a nagyszerű kartjátékot. A második hullám már a kanyarban van, és azt is tudjuk, hogy milyen pályákat hoz magával.

A koronavírus miatt újra szünetel a The Witcher forgatása

A koronavírus-járvány eddig sem kímélte a The Witcher-sorozat forgatásait, most azonban ismét leállt a produkció. A pletykák szerint ezúttal Henry Cavill is elkaphatta a vírust.

Hatalmas siker lett a MultiVersus bétája

Ki gondolta volna, hogy éppen Bozont, Tapsi Hapsi, vagy éppen Batman lehet Mario trónörököse? A napokban elindult, majd pillanatok alatt hatalmas sikert aratott a MultiVersus nyílt bétája.

Új stúdiót alapítottak, szamurájos játékon dolgoznak a CDPR veteránjai

Dark Passenger néven alapítottak új fejlesztőcsapatot a CD Projekt Red egykori munkatársai. Az új stúdió első projektje egy online játék lesz a feudális Japánban.

Az Assassin's Creed hőseivel bővült a Brawlhalla

Élesedett a Brawlhalla legújabb crossover-eseménye, melynek keretei közt pályára lép Ezio és Eivor. Az assassinok érkezése mellé két új firenzei pálya is dukál.

Szeptemberben tér vissza Rick és Morty

Rick és Morty intergalaktikus ámokfutása már öt évadot megélt és nincs már messze a hatodik sem. A beteges rajzfilm készítői elárulták, hogy szeptemberben startol az új szezon.