Hírarchívum - 2022. február

Véget ért az új Indiana Jones forgatása

Úgy tűnik, szép lassan finisbe érhetnek az új Indiana Jones-film munkálatai, a forgatás legalábbis véget ért a minap - erről a mozi rendezője és producere is beszámolt. Már csak abban kell bíznunk, hogy nem csúszik többet a projekt!

Brit toplista: az élen rajtolt az Elden Ring

Menetrendszerűen tarolta le a brit toplistát az Elden Ring, amely az év harmadik legjobb rajtját hozta össze az Egyesült Királyságban. A GRID Legends ugyanakkor lényegében észrevehetetlen volt, a legjobb tíz közé sem került be.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hiába volt sűrű a február, a következő hónapra is maradt termése a kiadóknak és fejlesztőknek - legalábbis a következő napok termése alapján mindenképpen biztató a helyzet. Lássuk a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket!

Bemutatkozott a Pokémon Scarlet & Violet

A hivatalos Pokémon-nap alkalmával lepörgött a Pokémon Presents legújabb adása. Az évfordulóra sok érdekességgel készültek a japánok, de a legfontosabb hír, hogy bemutatkozott a széria következő páros fejezete, a Scarlet és a Violet.

Így fest VR-ban a felújított Star Wars: Dark Forces

A Shadow Art Games aprócska csapata már évek óta készíti a Star Wars: Dark Forces Unreal Engine 4-ben újraálmodott változatát, amelyhez még VR-támogatást is fejlesztettek. A végeredmény egészen szemkápráztató.

Kihagyja az idei EVO-t a Super Smash Bros.

Miután a Sony tavaly felvásárolta a verekedős játékok legnagyobb bajnokságát, az Evolution Championship Seriest, a Nintendo úgy döntött, hogy idén nem engedi a rendezvény színpadára a saját brawlerét.

Boomer Gamer podcast: Lost Ark kibeszélő

Ez a bárka nem veszett el! A Boomer Gamer podcast stábja is felült a megállíthatatlan hype-vonatra, a mai kibeszélőben pedig megtárgyalják, hogy mitől is lett akkora siker a Lost Ark.

Elkészült az Elden Ring videótesztünk

Az Elden Ring a napokban óriási erővel söpört végig a videojátékos világon. A tesztünket már olvashattátok, most pedig videós formában is láthatjátok, hogy mit gondolunk a FromSoftware legújabb játékáról.

Gabe Newell: Steamre is jöhet a Game Pass

Habár sokan felvetették már az ötletet, Gabe Newell bevallotta, hogy a Valve nem tervezi a saját előfizetéses szolgáltasának elindítását. Ennek ellenére azonban szívesen látnák a Microsoft Game Pass-előfizetését a platformjukon.

EA: hátráltat bennünket a FIFA-licenc

Úgy tűnik, az Electronic Arts készen áll rá, hogy megbontsa a hosszú múltra visszanyúló kapcsolatát a Nemzetközi Labdarúgó-szövetséggel. Andrew Wilson szerint a FIFA név komolyan hátráltatja a focis játékaik fejlődését.