Hírarchívum - 2022. április

A héten PlayStation 5-re is megérkezik a VRR

Noha a Microsoft már az Xbox One-nál is bevezette, az Xbox Series-konzolok pedig eleve VRR-támogatással rajtoltak el, a héten már a PlayStation 5-tulajok is használhatják ezt a funkciót.

Rocket League-riválison dolgozik a 2K Games

Úgy tűnik, a 2K Games megirigyelte a Rocket League sikerét, és állítólag már javában dolgozik azon, hogy előrukkoljon a méltó kihívójával - csak itt motorokkal hajtunk majd a gólokért.

Jól ment az Xboxnak az elmúlt hónapokban, de így is alulmúlta a várakozásokat

A Microsoft is közzétette az aktuális pénzügyi jelentését, amely alapján kifejezetten jó negyedévet zárt az Xbox-üzletág. A redmondiak mindezek ellenére jobb eredményre számítottak.

Máris le kellett állítani a Fast X forgatását, mert kiszállt a rendező

Alig vette kezdetét, máris le kellett állítani a következő Halálos iramban-film forgatását, miután a mozit rendező Justin Lin az utolsó utáni pillanatban kiszállt a projektből.

Sonic Origins - a régi játékok eltűnnek a digitális polcokról

A Sonic-franchise első négy játéka idén nyáron egy gyűjteményes formában is meg fog jelenni, ezzel együtt azonban úgy döntött a Sega, hogy az eredeti játékok önálló változatait eltávolítja a digitális boltokból.

A Sony demókat is vár a PlayStation Plusba a fejlesztőktől

A Game Developer forrásai szerint a Sonyval partneri kapcsolatban álló fejlesztőstúdiók értesítést kaptak nemrég: a jövőben, ha a játékuk része a PlayStation Now kínálatának, demót is kell készíteniük hozzá.

Sifu - ilyen tartalmak érkeznek idén

A Sloclap bemutatta, milyen tartalmi frissítésekkel készül az idei évre. Négy hullámban érkeznek majd az újdonságok, amelyek között jelmezeket, játékmenet-módosítókat és választható nehézségi szinteket is találunk.

Kikerült a pályakészítő a Gears 5-ből

A The Coalition még tavaly befejezte a Gears 5 tartalmi támogatását, most azonban egy funkciót is kivettek a játékból: a pályakészítőt. Az ehhez tartozó achievementeket mindenkinek elérhetővé teszik.

Ingyenes néhány Bethesda-klasszikus a Steamen

A Bethesda.net Launcher lelövésével a Bethesda elkezdte a Steamre költöztetni néhány korai játékát is. Ezek közül hármat ráadásul ingyen kaparinthatunk meg.

Bejelentették a The Batman második részét

A Warner Bros. sem hagyta ki az idei CinemaCont: a rendezvényt választotta annak helyszínéül, hogy hivatalosan is bejelentse, készül az idén debütált The Batman második része.