Hírarchívum - 2022. május

Dátumot kapott a Minecraft következő nagy frissítése

Már a kanyarban van a Minecraft régóta várt nagy tartalmi frissítése, a The Wild Update. A csomag két új zónatípussal, egy csapat új lénnyel, illetve számos hasznos eszközzel bővíti a szögletes világot.

SGF 2022: Jövő héten újabb State of Play várható

Úgy tűnik, igaz volt a pletyka, miszerint a Sony egyetlen nagy konferencia helyett számos kisebb State of Play-adással készül a nyári szezonra. A jövő héten egy közel 30 perces bemutatóval jelentkeznek a kékek.

Elhunyt Ray Liotta, a Nagymenők és a Vice City sztárja

A minap elhunyt Ray Liotta. A színészt a legtöbben a Nagymenők kapcsán ismerik, míg a videojáték-történelemben Tommy Vercetti szinkronhangjaként tette le a névjegyét.

Úgy tűnik, PC-re tart a Returnal is

A jelek szerint hamarosan újabb PlayStation-exkluzív költözhet át PC-re, ezúttal a Returnal érkezésére találtak nyomokat a Steam adatbányászai.

Elhagyja a 343 Industriest a Halo Infinite vezető tervezője

Újabb vezető pozícióban lévő személy hagyja el a Microsoft egyik legfontosabb stúdióját, a Halo-játékokat készítő 343 Industriest.

Előzetesen a Willow folytatása

A Star Wars Celebration apropóján befutott az első teaser trailer az 1988-as Willow folytatásához, amely idén landol a Disney+ kínálatában. Csekkoljátok!

Nem mutat sokat, de befutott az első kép az új Indiana Jonesból

Az Indiana Jones-rajongók is kaptak egy kis csemegét a Star Wars Celebrationön, befutott ugyanis az első kép a jövőre esedékes folytatásból. Oké, nem sokat mutat, de ez is valami!

Jude Law főszereplésével készül a Star Wars: Skeleton Crew

Hivatalosan is bemutatkozott az új generációs Pókember-filmeket jegyző Jon Watts Star Wars-sorozata. A Star Wars: Skeleton Crew jövőre érkezik, méghozzá Jude Law főszereplésével.

Februárban érkezik a The Mandalorian harmadik évada

A Star Wars Celebration apropóján jelentették be, hogy jövő februárig kell várnunk a The Mandalorian visszatérésére. A készítők néhány infómorzsát is megosztottak a folytatás kapcsán.

Megkapta első kedvcsinálóját a Star Wars: Andor

Megkezdődött a négynapos Star Wars Celebration, amelynek első paneljén a Cassian Andort középpontba helyező sorozat is kapott egy kedvcsinálót. Sőt, még a premierdátumát is megismertük.