Hírarchívum - 2022. szeptember

Ted Lasso és csapata is tiszteletét teszi a FIFA 23-ban

Az Apple TV+ kínálatában elérhető Ted Lasso rajongóinak jó hírrel szolgált az EA, ugyanis a sorozat névadója és az AFC Richmond is szerepelni fog a FIFA 23-ban.

Splinter Cell Remake - átírják az eredeti játék sztoriját a mai korhoz igazítva

Rég hallottunk már a Splinter Cell Remake-ről, most viszont a Ubisoft egy tehetséges forgatókönyvírót keres, aki átírja és modernizálja az eredeti játék sztoriját.

Európai toplista: nem találod ki, melyik játék előzte meg a Saints Row-rebootot!

Az új Saints Row az amerikai után az európai eladási listán is a második helyet csípte el. A toplista további helyezettjei is tartogatnak meglepetéseket, különösen az első hely.

Kiderült, hogy mikor érkezik a magyar fejlesztésű The Valiant

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a magyar fejlesztésű The Valiant - legalábbis PC-n, a konzolos változatok érkezéséről még nincs hír.

Bemutatkozott a Logitech G Cloud, a Logitech felhős kézikonzolja

A Logitech formálisan is bemutatta a Tencenttel közösen készített, felhős játékra kihegyezett kézikonzolját, a Logitech G Cloudot.

HWSW: Kegyvesztetté vált a Huawei az HBO Maxnál - frissítve!

Teljesen beszünteti a Huawei-készülékek támogatását a világ egyik legnagyobb online videostreaming-platformja, a Magyarországon különösen népszerű HBO Max - írja a HWSW.

A rajongók elkezdték megrajzolni az új GTA térképét a kiszivárgott anyagok alapján

A hétvégén méreteset szivárgott a következő Grand Theft Auto-játék, a kikerült látnivalók alapján pedig a rajongók már el is kezdték megrajzolni az új rész térképét.

Újabb adag játék érkezett az Xbox Game Passbe és a PlayStation Plusba

A héten újabb adag játéknak örülhettek az Xbox Game Pass és a PlayStation Plus előfizetői is - a Deathloop természetesen mindkét szolgáltatásban ott figyel.

Saints Row - jobb fogadtatást várt az Embracer Group

A Saints Row megosztó rebootja semmilyen szempontból nem váltotta meg a világot. A Volition csapata felett őrködő Embracer Group sem elégedett az eredményekkel, ez pedig könnyen kihathat a széria jövőjére.

Ezek a játékok támogatják elsőként a DLSS 3-at

Az NVIDIA RTX 40-szériás videokártyái a DLSS felbontásskálázási megoldásának legújabb iterációjával érkeznek. Megtudhattuk, hogy melyik címek támogatják elsőként ezt a technológiát.