Hírarchívum - 2023. február

Időutazós posztapokaliptikus shooter lesz a The Front

A Samar Studio craftolásra épülő posztapokaliptikus lövöldéje érdekes egyvelegnek tűnik. A játékosok egy gonosz birodalom ellen harcolnak, ám az időutazás segítségével megváltoztathatják történelem alakulását.

Bemutatkozott a The Thaumaturge, a korábbi Codename Vitriol

A 11 bit Studios nagyszabású RPG-ről még tavaly nyáron hallottunk utoljára, akkor még Codename Vitriol munkacímen, most bővebben is betekintést nyerhetünk a végleges nevet kapott The Thaumaturge-ba.

Íme, a The Last of Us 8. epizódjának az előzetese

Ahogy azt már megszokhattuk, a mostani hétvégén sem marad el a The Last of Us-sorozat legújabb epizódja.

Brit toplista: négy új cím sem tudta lelökni a Hogwarts Legacy-t trónjáról

A Harry Potter-könyvek világára épülő videójáték igencsak hamar a toplisták élére tört, de most úgy tűnik nem is hajlandó elhagyni az első helyet.

Újabb előzetesen mutatkozik meg a The Mandalorian 3. évada

Biztosan rengetegen várják már a The Mandalorian március 1-jén, azaz szerdán debütáló harmadik évadának első epizódját. Már a sorozat készítői is lázban égnek: megdobták a rajongókat egy eddig még nem látott előzetessel.

Hivatalos: a The Outer Worlds PS5 és Xbox Series X/S frissítést kap

Az Obsidian Entertainment és a Private Division díjnyertes közös alkotása megjelenik next-gen platformokon.

Érkezik egy két részes Pokémon: Scarlet & Violet DLC

A The Pokémon Company bejelentett egy két részes frissítést a Pokémon: Scarlet & Violet videójáték-pároshoz, ami még idén megjelenik.

A Netflix készíti a legújabb Pokémon-sorozatot

A Netflix saját gyártású Pokémon-sorozattal készül a rajongók számára, aminek a címe Pokémon Concierge lesz. Rendhagyó módon stop-motion technikával készítik majd.

Új kiegészítőt kap a The Sims 4

A Maxis csapata egy, a családi kapcsolatokra és új életcélokra összpontosító kiegészítőt ad ki hamarosan, amelyről trailer és készült. Úton van az ötödik rész is, de még messze a kiadás.

Három további Assassin's Creed-játék van készülőben

Eddig hat futó projektről lehetett tudni, ezek mellé érkezik további három, azonban ezek várhatóan nem a fő sorozat újabb részei lesznek, hanem inkább spin-off epizódok.