Októberben rajtol a Final Fantasy XV multija

  • Írta: fojesz
  • 2017. szeptember 20.
  • Letöltés
Link másolása
Megjelenési dátumot kapott a Comrades kiegészítő, amely négyfős multiplayerrel bővíti ki a Final Fantasy XV-öt. A többjátékos móka előtt azonban érdemes lehet végigjátszani az alapjátékot.

Október 31-én élesedik a Final Fantasy XV Comrades című DLC-je. A kiegészítő többjátékos móddal bővíti ki a JRPG-t, amelyben legfeljebb négyen játszhatunk majd egyszerre.

A történet szerint a multi a játék tizenharmadik fejezete után játszódik, és konkrét spoilert is tartalmaz, így mindenképpen érdemes lehet letudni az eredeti sztorit, mielőtt belevágnánk az új kalandokba. A Comradesben saját hőst hozhatunk létre, a küldetések során pedig több ismerős NPC is felbukkan majd, így idővel Noctisékkal is összefuthatunk.

A DLC része a szezonbérletnek, de önállóan is megvásárolhatjuk.

Már kísérleteznek a Switch-verzióval

Habár a Final Fantasy XV: Pocket Edition bejelentése után sokan arra tippeltek, hogy a Square Enix a mobilos verzió átirataként juttathatja el a Final Fantasy XV-öt a Nintendo Switch-re, úgy tűnik, a készítők ennél merészebbek: az Eurogamernek árulták el, hogy futottak pár technikai tesztet, és kipróbálták, hogy futna a most használt konzolos motor a Switch-en. Az eredmények szerint sajnos nem túl jól, de a készítők szerint semmi nincs lefutva, épp az a cél, hogy kitalálják, hogyan tudnák átköltöztetni a játékot a Nintendo gépére.
1.
1.
Zisten
A béta nem győzött meg.
Azért ha kijön a teljes, akkor vetek még rá egy pillantást... hátha.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...