Brit toplista: csak a hatodik lett a Metal Gear Survive

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 26.
  • Toplista
Link másolása
Hiába jelent meg nyomott áron, és hiába telt csendesen az elmúlt hét, csak a hatodik helyet tudta megcsípni a brit játékeladási toplistán a Metal Gear Survive. Az élen a FIFA 18 végzett.

Az előző Metal Gear-mellékág, a Metal Gear Rising még a második helyen kezdett, az eladásai 85 százalékkal múlták felül a Metal Gear Survive-ét. Pedig a Konami jól helyezkedett, a játék viszonylag csendes időszakban jelent meg, és nyomott áron kínálták - az is igaz persze, hogy sokan digitálisan vették meg valószínűleg, ezekkel pedig nem számol a brit toplista.

A másik újoncunk a Sword Art Online: Fatal Bullet volt, ez a harminchetedik helyen kezdett. Az aranyérmesünk ezúttal is a FIFA 18, utána a Grand Theft Auto V következik, míg a dobogó legalsó fokára a Call of Duty: WWII állhatott fel. A múltkori második helyezettünk, a Kingdom Come a tizenkettedik helyre esett vissza.

  1. FIFA 18
  2. Grand Theft Auto V
  3. Call of Duty: WWII
  4. Monster Hunter World
  5. EA Sports UFC 3
  6. Metal Gear Survive
  7. Shadow of the Colossus
  8. Mario Kart 8 Deluxe
  9. Super Mario Odyssey
  10. Assassin's Creed: Origins
  11. Star Wars: Battlefront II
  12. Kingdom Come: Deliverance
  13. Rainbow Six: Siege
  14. Crash Bandicoot N.Sane Trilogy
  15. PlayerUnknown's Battlegrounds
  16. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  17. Rocket League: Collector's Edition
  18. Fallout 4
  19. Bayonetta 2
  20. The Sims 4
30.
30.
SES_HUN
#24: Pánikolok? Mitől kéne? Én is csináltam ps+ ból régen plusz pénzt,de azért a sóherságnak is van egy határa. Örülök hogy 10 év után átlag 90 fps-el megy a crysis gondolom legalább ennyivel megy a witcher 3 is,kár hogy van köztük pár év.....
29.
29.
LexerTheFirst
#26: Ahaa. Akkor még annyi. Ha egy játék szar az miért a konzolosoknak köszönhető?
28.
28.
#1: Heheh. Ezen nem lepődök meg, mert ha megnézzük, tulajdonképpen a Brit listára minden új játék felkerül. Ha már egy bármiféle nem olyan rossz játék készül, az biztos, hogy az első helyen nyit. Az, hogy ez a cím a hatodik helyen nyitott ez azt jelenti, hogy nagyon-nagyon rossz a játék :)
27.
27.
Visszaterve a jatekhoz, gameplay videok alapjan szerintem nem szarabb,mint barmelyik masik hasonlo. Az ilyen survivor cuccokhoz kepest meg jobb is, lehet kiprobalom!
26.
26.
crytek
#25: 158 ezredszerre: Indiegala Group Buyt szervezek és amit azon keresek azt forgatom vissza tehát ha elköltök 100$-t játékokra az indiegala visszahozza ergo zeró kiadás.
25.
25.
LexerTheFirst
#24: Amúgy akkor honnan szerzed a játékokat ha ingyen van? Mármint igazából a humble sincs ingyen, mert fizetsz a bundle-ért..

Ha meg kalózkodsz azzal ne keménykedj.
24.
24.
crytek
#23: Erről beszélek. Már pánikolsz és ismét írod a hülyeségeidet.
Mi a szarnak szállsz be egy beszélgetésbe ha az se tudod melyik bolygón vagy?
Ez a LOL nem az új VGA vásárlás.

(Egyébként amiket írtál azok multis szarságok én meg olyanokkal alapból nem játszok, nem mellesleg azokat intel IGP-n is lehet játszani...)

Crysis széria az már rég lefutott ügy azok maxon mennek ( Crysis: 90 Crysis Warhead: 89 Crysis 3 : 69 átlag fps-t a teljes végigjátszás során)
23.
23.
SES_HUN
#22: Melyik játékról beszélsz,LOL,CS 1.6?
Vagy a sok free to play szarokról beszélsz? Jah biztos a Crysisról beszélsz,mert azt a "nagyon jó játékot" annyira fa..án optimalizálták,látod annak tényleg kell a legújabb VGA :D.
22.
22.
crytek
#19: Látszik ,hogy soha a büdös életbe nem állítottál egy játékban sem csutka max grafikát. Ha tetted volna most nem írtál volna ekkor baromságot. De hát tudatlanul fröcsögni nagyon menő errefelé.
20.
20.
Yanez
#18: Ezt már rég értem, mármint, hogy számodra ez királyság, azt viszont nem, hogy hogy a bánatba jön ide az, hogy "konzolos színvonal"? Mi köze mindennek a színvonalhoz? Csupán próbálom követni a logikádat, tehát nem muszáj válaszolni. Túlélem. :)
19.
19.
SES_HUN
#18: LOL Új VGA a régi ingyen dobált játékokhoz? Ember Te egy vicc vagy,röhög rajtad a PC-s társadalom!
Szerinted konzolon csak lemezesen vásárolnak? 2 éve nem vettem lemezes játékot.
18.
18.
crytek
#17: Semmit nem teszek ,nekem ez nagy királyság azért maradok örökre pc-n. Melózok így most hogy 350k egy VGA ki nem **arja le, játékra úgyse kell költeném.
17.
17.
Yanez
#15: Tehát azért várod meg míg ingyen hozzád kerül, mert pc-n nem lehet eladni/cserélni? Mi az összefüggés? Mit teszel te ezzel a dolog ellen??? Nem értelek.
15.
15.
crytek
#10: És vajon miért ott veszik? Mert letolja és eladja /elcseréli. Nos ezt csináld meg a pc-n ahol minden fiokhoz regelt....
Én pont ezért várom meg amíg minden ingyen kerül hozzám pc-n.
14.
14.
SES_HUN
#10: Sehogy! Nem védeni akartam,és én is konzolos vagyok. Crytek meg mindent csinált csak jó játékot nem,talán a Far Cry első része volt a legjobb munkájuk,vicces hogy pont egy ilyen ember szidja a konzolosokat,PC-sek jót röhögnek rajta.
13.
13.
Duken
12.
12.
Duken
#4: Ja! Ezek a hülye konzolosok. Igénytelen, primitív banda. Miattuk megy tönkre a játékipar. Bezzeg mi pécések csak igényes játékot vesz anyukánk, varez nélkül...Mert mi olyan színvonalasak vagyunk. -Pistike voltam, 12 éves.
11.
11.
Stranger
#4: Sztem ezzel a craftolós, túlélős témával PC-n megy a legjobban.
10.
10.
Yanez
#8: Ez mindjárt más, így akár ténybéli hírt is lehet szerkeszteni róla. Szólok is a fejeseknek, hogy dobjanak össze belőle egy cikket.

Amúgy meg nagyon gyakran van az, hogy konzolon veszik meg többen a játékokat, függetlenül attól, hogy szemét vagy sem. Úgyhogy ebből nem tudom, hogyan lehet bármit is leszűrni...
9.
9.
shatterhand
#4: Az a steam,nem? Humblebundle tokomtudjamilyen akciok fillerekert soznak ki mindent es a csomag tartalmanak 99%-a szemet. A maradek 1% meg kenyszerbol lett igazan hogy megis meglegyen fillerert. Valojaban alig( vagy egyaltalan nem) jatszol mar a tobbszaz igy megvett jatekkal
8.
8.
SES_HUN
#7: Szerintem arra gondolt,hogy nagyrészben a konzolosok veszik ezt a szemetet,és ezért került fel a listára.
7.
7.
Yanez
#4: A Metal Gear Survive multiplatform cím. Gratula. A konzolos színvonalért pedig külön érdem jár. :D
6.
6.
_Tappancs_
Még a 6. hely is túl jó neki... -.-
5.
5.
SES_HUN
#4: Nem gondolod hogy általánosítasz?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...