A Konami leállította a rajongói P.T.-t

  • Írta: Shifty
  • 2018. július 13.
  • Gyászhír
Link másolása
Már majdnem elkészült az Unreal Engine 4 hajtotta rajongói P.T., de a Konami végül úgy döntött, leállíttatja a projektet. Felszólították a 17 éves Qimsart, hogy nem fejezheti be a munkáját.

A Silent Hills kálváriája bizonyára mindenki számára ismerős, hiszen miután Hideo Kojima és a Konami kapcsolata megromlott, a kiadó úgy döntött, hogy a játszható teaserrel együtt lelövi a projektet. Azóta a PlayStation Store-ból már el is távolították a P.T.-t, de nemrég úgy tűnt, hamarosan PC-n ismét lesz majd egy játszható, ráadásul Unreal Engine 4 hajtotta változat.

Ezt egy 17 éves, Qimsar néven futó modder jelentette be, de a Konami az utolsó pillanatban közbelépett, mondván ha ők sem csinálják meg rendesen a játékot, akkor lehetőség szerint másnak se legyen lehetősége rá.

A Konami azzal igyekezett kárpótolni a lelkes rajongót, hogy gyakornoki állást ajánlott fel neki. Ettől persze a rajongók még nem fogják megkapni régóta várt Silent Hill-játékukat.

19.
19.
kamgecam
Nem baj majd jön a teljes verzió Ps4-re a Death Strending személyében.
18.
18.
adamsfamily
#17: Én végig vittem.Nem lett rossz játék,csak a prológus után belassult a játék egy időre.
Nekem tetszett,de az utolsó fejezete eléggé összecsapott lett.
16.
16.
GAMEROD
Na azért nem ez az illető találta fel a spanyolviaszt. Fogta a Punity-t (előző PT verzió PC-re) szétlopkodta, és átrakta UE4 motorra, erre egy konvertáláson és egykét buheráción kívül nincs másra szükség. Tehát még a gyakornoki állásból se lesz semmi, mert egy darab önálló produktuma nincs benne.
13.
13.
Szabby999
#11: Ebben igazad van, de gondolj csak bele, ha téged a saját életedben sérelem ér, te is egyből a jogaidra hivatkozol (teljes "joggal"). Ha nem léteznének szabályok, akkor teljes káoszba fulladna az életünk, mert mindenki csinálná, ami neki tetszik. Ha neked van egy piros kocsid és valaki nekiáll átfesteni kékre, akkor hagyhatod, meg mondhatod azt is, hogy ne tegye. A Konaminak van egy Silent Hill nevű (és igen sokat érő) tulajdona és most azt mondta a srácnak, hogy állj. Ez pedig teljesen rendben van. Egy ilyen döntésnek ezer és egy oka lehet, melyek többségéről fogalmunk sincs.
11.
11.
#10: Oké XD
És igen, egyébként örülhet, mert ma már azért is lecsukhatnak, ha rossz helyen fogsz ki egy halat.
Nagyon keményen működnek ezek a jogi dolgok.
10.
10.
#5: Én is úgy tennék, ne aggódj. (Mondjuk nem konkrétan Kojima miatt.) Csak azt mondom, hogy - függetlenül attól, hogy elfogadja-e az ajánlatot - örülhet, hogy megúszta ennyivel.
8.
8.
godach
#5: Ó de régen éreztem már azt, hogy egy hozzászólásra ezt kell írnom:
+1
6.
6.
Gykrizsi
#5: Az az első álmodozó sem lenne már sehol, ha nem lennének ezek a multimilliárdos mocskok. Kojima két kézzel dobálja ki a pénzt és időt minden játékánál, majd mindegyik arat egy közepes pénzügyi sikert. Az is csoda volt, hogy a Konami eddig állta a dolgot.
5.
5.
#4: A játékipart rajongók kezdték el építeni, nem multimilliárdos mocskok, akik mostanra átvették az uralmat.

Szerintem ha a te álláspontodból indulunk ki, akkor a gyerek az eszére hallgatva még el is fogadja az ajánlatot.
Én a szívemre hallgatnék, és szembe köpném azt a pénzéhes stúdiót ami sárgaföldig tiporta Hideo Kojima, az első álmodozók és kreátorok egyikét.
4.
4.
Azért a végén eléggé ki lett csavarva a dolog. A srác is max a demót fejezte volna be, nem az eredetileg készülő játékot.

Szerintem örülhet a fejének, hogy állást ajánlottak neki. Az ilyen rajongói munkák felszámolása nem szokott ilyen lazán menni..
3.
3.
Blueberry
Jó féle mentalirás ;) “hamár mi bénák vagyunk megcsinálni,más se csinálja”
2.
2.
Nyilván nem azért kapcsolták le a projektet, mert olyan jó volt, ezen is csak a playstation-ösök lovagolnak még mindig.
1.
1.
crytek
Adják oda neki a silent hill szériát és ültesse át UE4-re... Nem kicsit ütne a széria új köntösben
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...