Stalker: Legacy of Times - irány ismét Csernobil!

  • Írta: sirdani
  • 2019. október 13.
  • Videó
Link másolása
Úgy tűnik, hogy a S.T.A.L.K.E.R.-játékokból sosem elég, a napokban ugyanis egy újabb, S.T.A.L.K.E.R. ihlette rajongói alkotás ütötte fel a fejét, mely a CryEngine 2-nek hála egészen ígéretesen is néz ki.

A projekt eredetileg egy Crysis Wars-modként kezdte meg a karrierjét, melyet időközben a készítői olyan mértékben kibővítettek, hogy már-már önálló játékként is képes lehet megállni a saját lábán. A játékban a csernobili atomerőműtől észak-keletre fekvő, közel 4 négyzetkilométeres területet járhatjuk majd be, melyben a felszíni erdők alatt egy szupertitkos és sötét rejtélyekkel teli földalatti létesítmény található.

Játékosként a S.T.A.L.K.E.R.-trilógia történetének folytatásába kóstolhatunk bele, mely során nem csak a gondosan kialakított fejtörők, hanem a teljesen új, és minden eddiginél veszélyesebb mutánsok is csak ránk várnak, ráadásul a radioaktív környezet ezúttal sem lesz igazán a segítségünkre.

A Stalker: Legacy of Times egyelőre még nem kapott megjelenési dátumot, de feltehetően nem kell még éveket várni rá, és amúgy is teljesen ingyenes lesz. Amíg pedig várakozunk, addig tökéletes alkalmunk nyílik majd arra, hogy tegyünk egy kört a hamarosan Steamen is elrajtoló Stalker Online-nal.

3.
3.
Tokodboy
Ez most mi a tököm? Random assetek random módon egymás mellé dobálva?
Ha ez külön megállja a heléyt, akkor rég rossz világot élünk......
2.
2.
XuChi
A videót megnézve, semmi extrát nem fedeztem fel. Sőt, ásítoztam az unalomtól.
1.
1.
crytek
Feltéve ha elkészül...Annak idején rengeteg hasonló cuccot jelentettek meg egyik se készült el. 2028 Russia, CryZone Sector 23 azt mindegyik elhalt.. Reméljük ez nem követi őket
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...