Brit toplista: még mindig switches játékok az élen

  • Írta: gorien
  • 2021. január 18.
  • Toplista
Link másolása
A britek továbbra is többet költenek dobozos videojátékokra, mint tavaly ilyenkor, a kitüntetett figyelmet pedig leginkább a Nintendo Switchre kiadott címek élvezik. Annyira, hogy az első tíz hely több mint felére switches játék került.

Ha összehasonlítjuk az elmúlt hetet a tavalyi január második hetével, az Egyesült Királyság dobozos játékeladásai összesen 27,4 százalékkal nőttek, ennek oroszlánrészét pedig a Nintendo Switchre kiadott játékok jelentik – így, ahogy az előző héten, most sem meglepő, hogy tömegével találunk switches címeket a toplista csúcsán. Sőt, ami ezt illeti a top 20 felét ilyen alkotások teszik ki.

Valószínűleg nem meglepő az sem, hogy az aranyérmet ismét Animal Crossing: New Horizons nyerte el, de a dobogón egyáltalán nem is történt változás: ugyanúgy a Mario Kart 8 Deluxe és a Just Dance 2021 követi a Nintendo életszimulátorát (az utóbbi eladásainak 87 százaléka switches). Az első tíz játék közül egyedül a Grand Theft Auto V tudott eladásnövekedést produkálni, a 6 százalékkal nagyobb kereslettel pedig a negyedik helyig küzdötte magát.

  1. Animal Crossing: New Horizons
  2. Mario Kart 8 Deluxe
  3. Just Dance 2021
  4. Grand Theft Auto V
  5. Minecraft (Switch)
  6. FIFA 21
  7. Call of Duty: Black Ops - Cold War
  8. Super Mario 3D All-Stars
  9. New Super Mario Bros. U Deluxe
  10. Ring Fit Adventure
1.
1.
Dasen
a gta egész döbbenetes
új switch mikor jön?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...