Előzetesen az HBO Max idei nagy dobásai

  • Írta: gorien
  • 2021. január 18.
  • Cooltúra
Link másolása
A Warner Bros. tavaly lépett egy merészet: bejelentette, hogy idén minden filmjét egyszerre küldi moziba és az HBO Maxre. A várható filmekből kaptunk most egy villámgyors válogatást, ezek közül néhányat először látunk mozgásban.

Másfél hónapja a Warner Bros. megdöbbentette a filmvilágot, amikor a koronavírus-járvány okozta, bizonytalan mozis helyzetre azzal reagált: 2021-ben minden filmjét egyszerre küldi a filmszínházakba és a tavaly startolt HBO Max streamingszolgáltatásra is. A hírnek sokan nem örültek, köztük a hibrid módon premierező filmek alkotói sem, ezért a stúdió új kompenzációs modellt dolgozott ki, de a szándékától nem áll el. Most előzetesen láthatjuk, mi vár ránk.

A rövidke válogatásban szinte csak villanások kaptak helyet, de így is van néhány film, amit mozgásban itt látunk először. Kiszúrhatjuk például a végül március 26-án érkező Godzilla vs. Kongot, a második Space Jamet, a Mortal Kombat-filmet (amiből a minap érkeztek képek is), és az új Suicide Squadból is van néhány jelenet.

De vár még ránk idén James Wan horrorja, a The Malignant, a Clint Eastwood rendezésében készülő Cry Macho, a Dűne, az élőszereplős Tom és Jerry, a Démonok között 3, a King Richard, a The Little Things, a Judas and the Black Messiah és a Those Who Whished Me Dead is.

A premierek nagy része persze egyelőre Amerikát érintik, hiszen Európába (és ezzel együtt hozzánk) 2021 második felében várhatjuk a szolgáltatást. Hasonló hibrid modellben a nálunk előfizethető HBO GO nem vesz részt, így ezeket a filmeket, jelenlegi tudásunk szerint, mi akkor láthatjuk, amikor a helyzet lehetővé teszi, hogy moziban is megjelenjenek.

8.
8.
Robilluma
Dűnéből nem láttam jelenetet ebben a kis teaserben :/ Pedig jöhetne tegnapra.
A Denzel Washington - Jared Leto movie is bíztató. Picit spoileres a trailere ami mindig zavaró, de sztem nem fogunk csalódni. Azt is várom.
Érdekes h az alultáplált Jolie emberibbnek néz ki mint a bezabált, kispárnafejű. Azt a filmet én is bizti első nap megsasolom. Jó referencia a két említett film a rendezőktől (10/10 mind2 nálam).
7.
7.
#6: Dűnét én is várom nagyon. Egyetlen tapasztalatom vele a régi RTS, mert a könyvet nem olvastam. Az első trailerben nem láttam semmi *erőltetett dolgot* és ettől csak jobban várom. Egyelőre szimpatikusak a szereplők és kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz, illetve mit enged meg most "hollywood" a komolyságot tekintve, hogy a Wonder Woman Ezer Valamennyi minden kategóriában akar indulni az Oscar-on.
6.
6.
ABorealis27
Én a Those Who Wish Me Deadet várom a legjobban, de a legkevésbé Jolie miatt. A Hell or High Water és a Wind River alkotóitól jön, ez nekem garancia a minőségre. A Dűne is jó lesz, remélem.

HBO-s sorozat fronton pedig a Tokyo Vice a legvárósabb, Michael Manntól, remélem nem csúszik sokat.
5.
5.
hedzsooo
#1: Dittó, ami a Clint Eastwood-os filmet illeti! :-)
1.
1.
Nate Hope
A felsoroltak közül nagyjából mindegyik érdekel, de különösen a 90 éves Clint Eastwood Cry Machójára vagyok kíváncsi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...