Multiplayerrel érkezhet a VR-os Splinter Cell

  • Írta: Baloo
  • 2021. január 19.
  • Pletyka
Link másolása
Azon kívül, hogy egy VR-spinoff erejéig visszatér Sam Fisher, egyelőre semmi kézzelfoghatót nem tudunk a virtuális valóság segítségével megelevenedő Splinter Cell-játékról - nemrég viszont felbukkant egy beszédes álláshirdetés.

Tavaly ősszel derült ki, hogy a rengeteg pletyka és spekuláció után valóban kapunk egy új Splinter Cell-játékot, még ha nem is épp abban a formában, amire a legtöbb rajongó számított. Halász Samu VR-os kitérőjét egyelőre javarészt homály fedi, most viszont egy apró fejleménnyel tudunk szolgálni a spin-offot illetően.

A Ubisoft egyik aktuális álláshirdetéséből ugyanis az derült ki, hogy vezető pályadizájnert keresnek a Splinter Cell VR projekthez, méghozzá a munkálatokba besegítő düsseldorfi stúdióhoz. Habár a pozíció megnevezése nem túl beszédes, a leírása már annál inkább, hiszen ebből kiderül, hogy a leendő munkatárs többek között a játék multiplayer komponenséért lesz majd felelős.

A többjátékos mód egyébként már a második Splinter Cell-játék, a Pandora Tomorrow óta szerves részét képezi a sorozatnak, így nem olyan meglepő, hogy VR-környezetben is visszaköszönhet majd a kooperatív és/vagy a Spies vs. Mercs mód.

3.
3.
Kisjack241
Jó lenne egy olyan rész mint az elsők, ahol a tervezésen, taktikán volt a hangsúly, nem a tényleges lövöldözésen..
2.
2.
#1: VR-ben azért más élmény egy arra tervezett AAA játék (Alyx). Rövid ideig volt szemüvegem és akkor amit láttam, hogy mindenhol demó szerű dolgok, meg hasonlók voltak, mindenféle filléres cucc. De nagy címek sehol. Biztos vagyok benne, hogy ha ez a Splinter csak félig lesz jó és hosszú, akkor is mindenki meg fogja venni, aki aktívan tolja VR-ben.
1.
1.
Gykrizsi
Rendes Splinter Cell készülne inkább, nem ez a bohóckodás
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...