A Diablo II remake-jén dolgozhat a Vicarious Visions

  • Írta: fojesz
  • 2021. január 23.
  • Pletyka
Link másolása
Tegnap este érkezett a hír, hogy a Tony Hawk-játékokat is remake-elő Vicarious Visions csapatát beolvasztják a Blizzardba, nem sokkal később pedig azt is megtudtuk, hogy a Diablo II felújított változata lehet az egyik projektjük.

A Tony Hawk's Pro Skater 1 and 2 nevet viselő remake-gyűjtemény remekül sikerült, ezért is érte hidegzuhanyként a játékosokat az Activision döntése, miszerint a fejlesztést végző Vicarious Visions csapatát beolvasztják a Blizzardba. Ez azt jelenti, hogy a jövőben a 200 fős brigád nem saját projekteken dolgozik majd, hanem a Blizzard fejlesztéseinél fog támogató szerepet betölteni.

A Vicarious Visionst még 2005-ben vásárolta fel az Activision, azóta pedig a kiadó valamennyi nagyobb címénél közreműködött a csapat valamilyen formában. A srácok székhelye az átszervezéseket követően is a New York állambeli Albanyban marad, míg az eddigi vezetőjük, Jen Oneal a Blizzard fejlesztési alelnökévé válik, és közvetlenül J. Allen Brack Blizzard-elnöknek jelent majd. Oneal eddigi feladatait a Vicarious operatív igazgatója, Simon Ebejer veszi át.

A Bloomberg általában jól értesült újságírója, Jason Schreier jóvoltából azt is megtudtuk, hogy mi lehet a Vicarious Visions első blizzardos feladata: a lap úgy tudja, hogy a stúdió egy ideje már a Blizzard hármas számú csapatát támogatja a Diablo II remake-jének elkészítésénél.

Erről túl sok részletet túl sok részletet nem hallottunk, az viszont biztos, hogy eddig nem haladtak zökkenőmentesen a munkálatok: a felújított változatot eredetileg a nem túl jól sikerült Warcraft III: Reforgedot jegyző egyes számú csapat hegesztette a Blizzardnál, őket viszont felszámolták, a munkálatokat pedig a Diablo IV-en is dolgozó hármas brigád vette át.

11.
11.
Heldengeist
#6: Az ellenkezője is előfordul, hogy felszopnak egy játékot, aztán 2-3 év múlva a kutya nem emlékszik rá. Például a Dragon's Lair 3D a hónap játéka volt a Gurunál, ha jól emlékszem abban a hónapban, amikor a Prince of Persia: The Sands of Time is kijött és tesztelték. Azóta se hallottam róla.
10.
10.
DarkLord
#9: Egyetlen egyszer csináltam meg a 99-es szintet egy Elemental Dru-val. Volt egy hülyegyerek emlékszem rá mindenki őt istenítette Kajti vagy mi volt a neve FoH Pala volt azt mindenkit megölt , neki többször is megszereztem a fülét ezzel az a Dru-val :)
9.
9.
DragonBleacPiece
oh a kis 99es palam, kb 20 eve, emlekszem a nevere is, Excalibur. benyomtam a lighting aurat es mikozben mentem pusztultak a fallenek meg a tobbi remseg
8.
8.
Hab
#6: Nos rengeteg filmmel is előfordult, hogy megjelenéskor nem volt hatalmas kritikai siker, később mégis kult státuszba emelkedett. A 8-8.5 pont áltag azért nem olyan rossz ahogy te ittt látszólag lefested. Én pl. imádtam az első pillanattól fogva.
7.
7.
Dasen
https://www.pcguru.hu/hirek/retroguru-diablo-2/19799
6.
6.
Dasen
Tisztán emlékszek mennyire lehúzták ezt a játékot amikor kijött és még utána is. Hogyan lett ez zseniális?
5.
5.
Onion
Régóta vágyok egy diablo 2 remake-nek. És nagyon örülnék lenne belőle remake változat.
4.
4.
Hab
Vajon ez vagy a D4 jelenik meg később?
1.
1.
DarkLord
Ideje lenne már tényleg egy teljesen új motorral kiadni ezt a zseniális játékot...én amúgy már tavaly vártam a 20 éves évfordulóra, de még nincs veszve semmi, mert a Lord of Destruction kiegészítő, meg idén lesz 20 éves, szóval még pótolhatják ezt a dolgot és akkor mindenki happy lesz :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...