Megérkezett a Godzilla vs. Kong előzetese

  • Írta: gorien
  • 2021. január 25.
  • Cooltúra
Link másolása
Egy ideje várjuk már, hogy ez a két legendás monstrum egymásnak essen, és végre befutott az előzetes. A Godzilla vs. Kong a Warner Bros. stratégiájának hála az HBO Maxre is felkerül, így nem kell már olyan sokat aludnunk a filmig sem.

Azt régóta tudjuk már, hogy a Legendary szörnyuniverzumának gigászai előbb-utóbb szembetalálkoznak egymással. A 2014-es Godzillával megkezdett világba beletartozik értelemszerűen a folytatás, a Godzilla II: A szörnyek királya is, illetve a 2017-es Kong: Koponya-sziget, hamarosan pedig eldől, ki a nagyobb legenda, Godzilla vagy King Kong. 

Az Ideglelés 3-at is rendező Adam Wingard szállítja nekünk a monumentális szörnybunyót, amiben a két címszereplőn túl láthatjuk A szörnyek királyából visszatérő Millie Bobby Brownt és Kyle Chandlert, valamint Alexander Skarsgårdot, Rebecca Hallt, Brian Tyree Henryt, Shun Ogurit és Jessica Henwicket is.

A Warner Bros. terveinek megfelelően a Godzilla vs. Kong is egyszerre debütál a mozikban és az HBO Maxen (legalábbis Amerikában), ezért az előzetest is előrébb hozták az eredetileg kitűzött időpontról. Március 26-án kiderül, ki a szörnyek igazi királya!

31.
31.
Robilluma
Hamisítatlan popcorn mozik kb időtlen idők óta léteznek, de a színvonal zuhanórepülésben... Mindenki szeret akció-kaland-scifi filmeket nézni kikapcsolódás keretében és nem csak hullafáradtan hazaérve. De aki szerint ez erre megfelel, az igénytelen. És nem korunk sztori nélküli, cgi tömegtermékeit kellene hasonlítási alapnak venni. Az is legalja. Oké h sokan szeretik, de színvonalban sztem legalja. Ez meg annál is lejjebb :D
Az én gyerekkorom is dugig volt ilyen filmekkel. Lehet h akkor még csilliónyi akcióhős élte virágkorát és miattuk alapból szerethetőbbek voltak ezek a mozik, de azok nem voltak ennyire ostobák, hatásvadászok, elnagyoltak, nem volt minden cgi a színészeken kívül, nem voltak gigantikus méretek stb.
A 90-es évek hasonló látványmozijaiba (totál hasraütésre pár: Jurassic Park, Csillagkapu, Két tűz között, A függetlenség napja, A cápa) is simán bele lehet kötni, de akkor is volt egy emészthetőbb sztorijuk. Ami nem égette ki az ember retináját. És szerethető filmek voltak, némi kellemes humorral, mondandóval, esetenként konklúzióval. Amellett h céljuk akkor is a tömegek bevonzása volt, simán lehetett ajánlani a filmet bárkinek!
Ezt a szutykot kinek lehetne ajánlani? OMG
Mi lesz legközelebb? Fociznak a bolygókkal a cúnya, rosszaság lények?
Már a trailerben is érezzük ahogy a satuba fogott fejünk gülledő szempárjait hipnotizálják a SOHANEMLÁTTÁLMÉGILYET jelenetek. Pedig ebben a trailerben kb láthattuk is a filmet...
0:53 Világ legnagyobb tengeri megafegyverarzenáljának feka szikla főfőparancsnoka akkorát néz hogy a fájdalomtól úgy csorognak a könnyeim, mint
2:11nél a főhősünknek... Milyen jeleneten fog így bebömbölni Mr USA, kedves, okos, sikeres, családapuka vajh egy ilyen érzelmes történetben???? Középkori kínzásmetodika a fasorban sincs emellett.
Igazi katasztrófafilm! És elég baj hogy ez egy elfogadott szint lett.
Régebbi filmeket vetítenék újra mozikban, inkább elmennék azokra 1000x is mint erre a Denis a komiszos vízi csatára a kádban.
30.
30.
Ooorky
#28: Mert az is.
Ő lesz az amit együtt lenyomnak a végén.

Tuti vmi gonosz, esetleg Trumpra hasonlító fehér férfi gyártotta le, hogy elpusztítsa vele a világot, mert az összes fehér nőt lenyúlták a feketék előle.
29.
29.
Guba32
#12: Mi?!A jövőben már ez lesz a mélyenszántó,magasröptű.:)
28.
28.
adamsfamily
#27: 0:04-nél szerintem úgy néz ki,mintha az egy Mecha-Godzilla lenne.
26.
26.
Aanash
Egyik sem fogja legyőzni a másikat, mert mindkettő règi karakter, sok rajongóval.
A japók ki is robbantanának egy világháborút ha a godzillájuk kifingana.
Ők meg elèggè nagy bevètelt tudnak jelenteni a filmiparnak, vagyis godzilla tuti nem lesz vesztes.
A Kong szintèn nagy multú karakter, őt se lenne jó kirakni, elviekben univerzum èpítès zajlik, kell ő is ha már a koponya szigetben ő volt a legerősebb.

Egy harmadik fèlre tippelek, vagy arra hogy egymás mellè állnak oszt szètverik amerikát.
Bár annak meg mi èrtelme...
Az biztos hogy sokan meghalnak meg nèhány èpületet összekarcolnak.
Aztán mindenki megy haza.
25.
25.
Ps fanboy
#24: Az útobbi Predator is milyen jó volt, hogy poénra vették...xd
Ha a mai szuperhős filmek zöme komolyan veheti magát, akkor ez is. Mondjuk a háttérben komoly arcal ide oda nyüzsgő színészek röhejes kálváriája, miközben két monstrum lebontja a fél várost, valóban mindig megmosolyogtató, de ezt már megszoktuk. Amúgy sem az emberek miatt nézzük és nem is nekik drukkolunk ilyenkor. Hanem mondjuk Kongnak...?
24.
24.
Juha
Újabb "katasztrófa-film". Ha esetleg poénra veszik az egészet, akkor akár jól is elsülhet, de sajnos kétlem.
23.
23.
delphijos
#21: Nem a megszólítást vagy a “lezárást” tette szóvá. A mondatot meg nem csak levélben kezdünk nagybetűvel és fejezzük be írásjellel. Ha már....
22.
22.
Lizard0828
#20: Szerintem ne is pazarold ilyenekre az idődet és az idegrendszeredet. ;)
Ezek pont ebből táplálkoznak!
21.
21.
Akutyafáját
#20: de ez nem egy levél, megszólítással és lezárással, kedves troll-- így nem helytálló a trollkodásod.. ellenben a szavak helyesírása már más téma : - ))
20.
20.
Drraco
#19: Más szemében a szálkát, a sajátban a gerendát sem? (Mondatot nagybetűvel kezdünk, a "látod" után hiányzik egy vessző, a Fortnite tulajdonnév, tehát nagybetűvel írandó, a mondatot írásjellel szokás lezárni, nem "smiley"-val.)
Ha trollkodni akarsz, legalább csináld jól.
17.
17.
manderel
Teljesen jó lesz ez, munka után, fáradtan, egy zacskó chipsel. Nem mindig van az embernek ereje magasröptű vagy mélyenszántó gondolatokra, van az a helyzet mikor jól esik kikapcsolni egy ilyen előtt.
16.
16.
adamsfamily
#7: Mecha-Godzilla a 3. szörny,de az előzetesben egy pillanatra látszik is.
15.
15.
Lizard0828
Nem értem miért kell túlgondolni egy ilyen stilusú filmet. A készitők sem egy végtelen szövevényes,fordulatos filmet akartak késziteni. Kapunk szörnyeket,monumentalitást,látványt és ez bőven elég is, nem értem komolyan mit kell várni egy ilyen filmtől, vagy mit gondoltok mi a jó isten fog benne történni ami nem kiszámitható vagy sablonos. Szerintem egyik készitó sem akart itt senkit meglepni. Manapság ez a trendi, az igazán jó filmek maximum szőkőévente. Én biztos megnézem moziban, kapok egy látvános valamit aztán ennyi, mindenféle elvárás nélkül.
14.
14.
Ps fanboy
Én bírom az ilyen elbaszott, megalomán látvány filmeket, mostanában kevés is van belőlük, főleg az ilyenekből, ahol ekkora barom állat lények verik egymást, King Kong pedig gyerekkorom egyik kedvence. Ezen már most látszik, hogy annyira szar, hogy már jó. Jobban várom, mint a huszadik Star Wars tököm tudja mit, vagy a Marvel féle Fekete Özvegy faszságot, meg itt van ez az elcseszett Wonder Woman 2 film. Ezek közé a mesék közé nehogy már ez ne férjen be.
13.
13.
Ps fanboy
#7: Ez végülis jól hangzik.:)
12.
12.
Se eleje, se vége ezeknek a gyászkeret cuccoknak, Uram irgalmazz! Nem tudom ki látja ebben a jövőt, de az tuti, hogy nem ezen a bolygón született.
11.
11.
Ooorky
10.
10.
Balu1989
Imádom a szörnyfilmeket amikben tinik a főszereplők,nem bírok várni.
9.
9.
Yanez
Életem első trailere, amit nem néztem végig. Ez már most katasztrófa.
8.
8.
JohnSpartan
#6: Ha reálisan néznènk akkor az lenne a happy ending de hol maradnak az emberek? A sok amcsi akiknek igazából készül nem nyelné le...
7.
7.
dracox
Elképzelhető, hogy lesz egy 3. nagyobb szörny aki ellen össze kell majd fogniuk.
(egyelőre próbálják titkolni)
6.
6.
crytek
#5: Pont az a happy ending hogy mindkettő életbe marad
5.
5.
JohnSpartan
#3: Ááá... az túl egyszerü lenne. És nem illene bele a happy endingbe!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...