J.J. Abrams Superman-rebooton dolgozik

  • Írta: szlav
  • 2021. február 27.
  • Cooltúra
Link másolása
Közeleg az újravágott Justice League premierje, de úgy tűnik, hogy a Warner ennek ellenére is kezd eltávolodni Zack Snyder Acélemberétől. Az új szuperhősfilmet J.J. Abrams és a Bad Robot szállítja majd.

Még földet sem ért a márciusban érkező Zack Snyder's Justice League, már gyakorlatilag elkönyvelhetjük, hogy Superman sorsa új irányt vesz majd a jövőben. A Deadline értesülései szerint ugyanis J.J. Abrams és csapata, a Bad Robot zöld utat kapott a rebootra, melynek forgatókönyvéért Ta-Nehisi Coates felel majd. Coates non-fiction regényíróként és a The Atlantic újságírójaként szerzett hírnevet, de tapasztalt a képregényvilágban is, hiszen a Marvel oldalán dolgozott már a Captain America és a Black Panther képregényszériáin is.

A nagy kérdés már csak az, hogy ki alakítja majd Supermant a rebootban. Az első és egyértelmű választás természetesen továbbra is Henry Cavill lenne, hiszen abban talán mindnyájan egyetérthetünk, hogy nem miatta került vakvágányra az Acélember története, ráadásul a brit színész korábban már megemlítette, hogy a későbbiekben is szívesen visszatérne a szuperhős szerepében.

19.
19.
JohnSpartan
#18: Pontosan! A Watchmen pl az eggyik személyes kedvencem, és ahoz aztán kell egy fajta érettség hogy fel tudd fogni miről is szól. Sok olyan embert ismerek akinek azért nem tetszett mert nem az agyatlan püfölésről és làtvànyról szólt.
18.
18.
Nate Hope
#17: Főleg, hogy a 18 év alatt az olyan képregények, mint a Watchmen, A sötét lovag visszatér, A gyilkos tréfa, vagy akár a Kraven utolsó vadászata nem is nagyon ajánlottak, vagy legalábbis kell hozzájuk egy bizonyos lelki érettség.
15.
15.
Blueberry
#13: Jar jar itt csak producer (szerencsére) +amúgy semmi bajom nincs a feketékkel,de nem lehet egyedi karaktereket kitalálni? Vagy ha annyira afro speciál man-t akarnak,ott van steel...de ne Clark Kent-et szinezzék át
13.
13.
Heldengeist
Csodálom, hogy Hollywood még megbízik annyira Abrams-ben, hogy rendezői munkát adjon neki.
11.
11.
Ooorky
#8: Lex Luthor inkább Trump hasonmás lesz ahogy a hollywoodi filmek főellenségeinek 80%-a manapság.
10.
10.
Ooorky
#3: Ha jól emlékszem Batman v Superman után maga Cavill jelentette be, hogy kiszáll amint lejár a szerződése, a Justice League-ben pl. már a bajuszát sem volt hajlandó leborotválni, CGI-jal próbálták kevesebb sikerrel eltüntetni.
Egyszerűen nem éri meg neki egy ilyen franchise-hoz láncolni magát.
9.
9.
Obi Wan Kenobi
8.
8.
Onion
Tudjuk előre, ez is politikai korrekt film lesz. Ahol Superman fekete színész fogja játszani. Superman ellenségét: Lex Luthor szőke hajú kék szemű fehér férfi színész fogja játszani. Természetesen lesz meleg karakter is benne.
6.
6.
Nate Hope
#2: "forgatókönyvéért Ta-Nehisi Coates felel majd. Coates non-fiction regényíróként és a The Atlantic újságírójaként szerzett hírnevet, de tapasztalt a képregényvilágban is, hiszen a Marvel oldalán dolgozott már a Captain America és a Black Panther képregényszériáin is."

A fenti szöveg alapján nem kérdés, hogy ennek a rebootnak mi lesz a vége.
5.
5.
delphijos
#4: Hát hogy öszinte legyek, nekem az se jön be hogy 2-3 film után valaminél már reboot van...
4.
4.
Aanash
A reboot nem rossz ötlet, de Cavill nálam a Superman.
Inkább folytathatnák az Acèlembert.
3.
3.
zsocc-nrg
Na menjenek a faszba. Henry Cavill az egyik legkirályabb Superman (szerintem), látszik hogy egyszerűen semmit se tudnak kezdeni a DC-univerzummal, inkább engedjék el vagy adják egy Marvel-szintű studiónak a jogokat mert ez már nevetséges és követhetetlen. Ha meg tényleg B.Jordan lesz (akivel amúgy semmi bajom mert jó színész) akkor nem lesz hőbörgés hogy blackwashing van vagy csak fehérre mosás esetén szabad pofázni??
2.
2.
adamsfamily
Állítólag Michael B. Jordan-t akarják,szóval sanszos hogy valami pc fos lesz.
1.
1.
Zisten
De minek?!
Már megint minek?!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...