Mads Mikkelsen is csatlakozott az új Indy-filmhez

  • Írta: fojesz
  • 2021. április 18.
  • Cooltúra
Link másolása
Szép lassan csöpögnek a részletek az ötödik Indiana Jones-film kapcsán, a minap például azt tudtuk meg, hogy Mads Mikkelsen is szerepet kapott a jövőre debütáló folytatásban.

A Deadline jelentése szerint Mads Mikkelsen is csatlakozott az Indiana Jones 5 színészgárdájához, igaz, azt egyelőre nem tudni, hogy milyen karaktert alakít majd. Mikkelsen a Hannibalból, a Rogue One-ból, a Casino Royale-ból vagy a Doctor Strange-ből lehet ismerős, de szerepelt az Oscar-jelölt Another Roundban, és a Death Strandingben is láthattuk. 

Az új Indy-film 2022. július 29-én kerül mozikba, a rendezői székben pedig James Mangold ül majd, miután Steven Spielberg kiszállt a projektből. Harrison Ford visszatér a főhős szerepében természetesen, mellette pedig Phoebe Waller-Bridge alakítja majd a női főszereplőt. Az aláfestő zenéért John Williams felel.

Érdekesség, hogy Mikkelsennek egy másik filmje is lesz 2022 júliusában, hiszen ő vette át Gellert Grindelwald szerepét Johnny Depptől a Fantastic Beasts harmadik felvonásában.

6.
6.
odomisauq
Na, még egy film, amiben meghal Harrison Ford...
5.
5.
Aanash
Basszus már a legutóbbi Indiana Jones film is egy retek volt.
Meg azèrt nem mai gyerek a Harrison Ford.
Amúgy egy másik règèszes sztorit vagy hasonlót nem tudnak kitalálni?
4.
4.
DarkCrash
#2: Hannibal sorozatba hatalmasat alakitott. Es o lesz a Legendas Allatok es Megfigyelesuk Grindelwald-ja is.
3.
3.
A Fénybenjáró
Harrison Ford 80 éves lesz jövőre. Nem mondom, hogy nem örülök egy új Indiana Jones kalandnak, de egy "kicsikét" már kiöregedett a szerepből.
2.
2.
Rendben, legyen. Death Stranding-ben is jól alakított, pedig kvázi azt sem tudja, hogy mi az a videojáték. Jó színésznek tartom, úgyhogy szívesen látnám újra a vásznon.
1.
1.
joshfeed
Nagggyon jó ! :) Remélem színesíti majd a filmet valami gonosz karakter játékával :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...