Kiszivárgott a Steam Deck operációs rendszere

  • Írta: Shifty
  • 2021. szeptember 18.
  • Képek
Link másolása
A SteamDB alapítója, Pavel Djundik elsők között osztott meg felvételeket a Steam OS 3-ról, ami nem csak a nyáron bejelentett Steam Deck operációs rendszere lesz, de lényegében számítógépeken is nyugdíjba küldi a Big Picture módot.

Július közepén számoltunk be róla, hogy a Valve piacra dobja a saját hordozható Nintendo Switch-kihívóját, a Steam Decket. Az új kézikonzol saját operációs rendszert is kap, ami most idő előtt kiszivárgott, így a SteamDB alapítója, Pavel Djundik már képeket is tudott közölni a Deck felhasználói felületéről, a Steam OS 3 operációs rendszerről, ami a megjelenéskor számítógépeken is nyugdíjazni fogja a Steam Big Picture módot.

Az egységes kezelőfelület természetesen nem hoz magával drasztikus újdonságokat, a steames külső megmarad, könnyen el fogunk igazodni az új elemek között is. A kiszivárgott képek szerint egy letisztultabb, átláthatóbb megoldást kapnak majd a felhasználók.

 
A Steam Deck egyébként 400 dolláros indulóáron kerül forgalomba idén decemberben.
5.
5.
GemForge
#2: Hádde a Deszlúp még mindenen akad nem?
4.
4.
#3: Igaz, rosszul fogalmaztam. Így visszaolvasva nekem is hülyén hangzott.
3.
3.
nemfontos
#2: Ez nem teljesen így van. Messze nem "ugyanaz a gép". Erről függetlenül remek kis masina.
2.
2.
#1: Ez a cucc úgy lett tervezve, hog minden legújabb játék elfusson rajta, szóval kb 100%-ra lehet mondani, hogy igen, fut rajta. Ugyan az a gép, mint a next gen konzolok, csak 20W-os és végső soron PC. <3 Phil <3 azt mondta, hogy az age of 4-et is tiporta rajta és jó vót.
1.
1.
GemForge
Tényleg! A Deathloop rajta-e fut?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...