Gran Turismo 7 - ilyen lesz az évfordulós kiadás

  • Írta: Shifty
  • 2021. szeptember 22.
  • Hír
Link másolása
A Sony megerősítette, milyen előrendelői extrákkal kedveskednek a Gran Turismo 7 kapcsán, illetve lerántották a leplet a játék évfordulós kiadásáról is, ami a sorozat 25. születésnapja alkalmából lesz majd megvásárolható.

Ha minden jól megy, akkor már nem kell sokat várni a Gran Turismo-sorozat hetedik epizódjára. A premier ráadásul egybeesik a franchise jubileumával is, hiszen pont akkor tölti be 25. születésnapját a sorozat, amikor begurul a hetedik epizód.

Nem véletlen, hogy a Polyphony Digital és a Sony is méltó módon szeretné megünnepelni ezt a mérföldkövet, így a rajongóknak lehetősége lesz bezsebelni egy 25. évfordulós gyűjtői kiadást a Gran Turismo 7-ből.

A játék alapkiadásának előrendelői bónuszként bezsákolhatnak 100 ezer kreditet, valamint olyan gépcsodákat, mint a Toyota Castrol TOM'S Supra, a Mazda RX-VISION GT3 Concept (Stealth) és a Porsche 917K Living Legend.

Akik inkább a 25. évfordulós gyűjtői kiadás dobozos változatára szavaznak, azok kapnak egy gyönyörű fémdobozt, amiben megbújik majd a PlayStation 5-ös változat lemezes változata, illetve a PS4-es kiadás digitális verziója is. Emellé jár majd még 1 100 000 kredit, egy országspecifikus festéssel ellátott Toyota GR Yaris, 30 gyártó/partner avatárja, a játék hivatalos zenéje, a The Music of Gran Turismo, továbbá a fent említett járgányok is megbújnak a csomagban.

Aki pedig nem szeretné a polcon bámulni a dobozt, annak figyelmébe ajánljuk a 25. évfordulós kiadás Digital Deluxe-változatát, ami annyiban lesz más, mint a dobozos verzió, hogy 1 600 000 kreditet kapunk ajándékba hozzá.

A Gran Turismo 7 2022. március 4-én jelenik meg PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

5.
5.
nemfontos
#4: Mit kellene tenniük hogy "felnőjenek a korhoz"?
4.
4.
Merőkanál
#2: Pontosan ! Sajnos amíg az előző generációra csinálják a játékokat csak megjelenik PS5 re is ne számítsunk Grafikai kiugrásokra .
Szép iparos munka lesz nem több Szeretem a Gran Turismót de ez a játék nem akar felnőni a korhoz remélem ezzel a réssszel visszahoznak valamit a hírnevükből .
3.
3.
habo
Én a forzát mindig jobban szerettem de ugy örülnék ha most ez a gt odatenné magát.
Boxot már nem akarok venni
Ps en meg csak jólenne ha jólenne a gt ;)
2.
2.
Ooorky
PS4-et el kellene lassan felejteni, ki tudja mennyire visszafogja ezt a játékot is...
1.
1.
razorka777
Vennem kell egy Playstation-t. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...