Augusztusban robban be az SD Gundam Battle Alliance

  • Írta: szlav
  • 2022. május 27.
  • Megjelenés
Link másolása
Idén nyáron újra bevetésre indulnak a Mobile Suit Gundam mechái, ezúttal zsugorított formában. Az SD Gundam Battle Alliance történetében új szemszögből élhetjük át a franchise legnagyobb ütközeteit.

Egy kiadós új előzetest, vele pedig fix premierdátumot kapott az SD Gundam Battle Alliance. Azt Artdink és a Bandai Namco ezúttal a G:Universe kiszámíthatatlan világában kelti életre a harcigépeket, így amellett, hogy a mechákat a szokásosnál tömzsibb, zsugorított formában láthatjuk, a történelem eseményei is másképp köszönnek vissza. Mindez komoly szerepet kap a kampány során is, hiszen a mi feladatunk lesz, hogy helyreállítsuk a téridő szakadásai nyomán eltorzuló idővonalat.

A pörgős akció-szerepjáték egy igazi ínyencség lehet a műkedvelőknek, hiszen az ígéretek szerint a játék felvonultatja majd a Gundam-történelem legnagyobb ütközeteit (itt-ott csavarva rajtuk egy keveset). Mindezt ráadásul akár csapatban, két barátunkkal karöltve is átélhetjük, hála a kooperatív opcióknak.

Az SD Gundam Battle Alliance augusztus 25-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...